ONLINE: Od 18:30 v Brně | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:30 v Brně

Slávisté po reprezentační pauze hrají v neděli od 18:30 zápas ve venkovním prostředí proti Brnu.

V prvním utkání po reprezentační pauze začne v bráně opět Matyáš Vágner. Ondřej Kolář není připraven k utkání Změny nastaly u na krajích obrany, vpravo nastupuje Alexander Bah, vlevo netradičně v premiéře na tomto postu Lukáš Masopust. Jan Bořil po reprezentační povinnostech dostal pro dnešní duel volno k odpočinku. 

V obranné dvojici nastoupí Taras Kačaraba s Davidem Zimou, na pozici defenzivního štítu před nimi operuje Tomáš Holeš. Záložní čtveřici tvoří Mick van Buren, Jakub Hromada, Lukáš Provod a Peter Olayinka. Na hrotu útoku hraje Jan Kuchta. 

Kvůli zdravotním potížím nemůžou hrát David Hovorka, Ibrahim Traoré a brankář Ondřej Kolář. Pro utkání není bohužel k dispozici ani Ondřej Kúdela, který má po utkání reprezentace ve Walesu dle vyšetření v ÚVN ve Střešovicích kontuzi nosu, vysoké horečky a antibiotika. Doba léčení se v tuto chvíli nedá odhadnout. Kvůli disciplinárním trestům za karty do zápasu nezasáhnou rovněž Oscar Dorley a Abdallah Sima.

V přímém přenosu utkání odvysílá stanice O2 TV Sport, studio startuje v 18:00.

Sestava: Vágner – Bah, Kačaraba, Zima, Masopust – Holeš – van Buren, Hromada, Provod, Olayinka – Kuchta
Lavička: Kovář, Deli, Stanciu, Tecl, Beran, Ševčík, Lingr

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

MATCHDAY Slovácko. Poslední výjezd, smutná výhra

21. 5. 2024
Slávisti obsadí v ročníku 2023/24 stříbrnou příčku, nic na tom nezměnila ani sobotní výhra v Uherském Hradišti. Kamery MATCHDAY poslední výjezd sezony zmapovaly.

Přijďte na otevřený trénink Walking Football

21. 5. 2024
Slavia, MČ Praha 10 a organizace Senior Fitnes pořádají a zvou na otevřený trénink Walking Footballu neboli „fotbalu v chůzi“. Bude se konat ve středu 29. května 2024 od 9:30 do 11:30 na tréninkovém hřišti v areálu SK Slavia Praha. Přihlásit se mohou nejen sousedé z „desítky“, ale také všichni slávisté a slávistky, kteří si chtějí vyzkoušet, jaké to je být hráčem Slavie. Účast na akci možná od 50 let věku.

Starší žáci jasně přehráli FTA, U17 slaví mistrovský titul

21. 5. 2024
Žáci U15 a U14 předvedli proti FTA povedené výkony i s dvouciferným výsledkem. Mladší dorostenci si po výhře v Liberci pojistili mistrovský titul. Přípravky změřily síly s výběry PFS. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články