ONLINE: Od 19:00 v Edenu se Slováckem | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 19:00 v Edenu se Slováckem

Slávisté v rámci třetího kola nadstavby hostí v Edenu čtvrté Slovácko. Do sestavy se vrací Ousou, Plavšić a Sor.

Pro utkání třetího kola nadstavby proti Slovácku udělal trenér Jindřich Trpišovský pět změn oproti utkání s Plzní. Vedle Ondřeje Kúdely nastupuje ve stoperské dvojici Aiham Ousou. Na pravém kraji obrany hraje Ivan Schranz, Alexandera Baha nepustí do zápasu zdravotní problémy.  Podporu Stanislava Tecla z křídelních prostorů zajišťují Yira Sor s Davidem Juráskem. Po hrotem tvoří Srdjan Plavšić.

Ze zdravotních důvodů chybí Alexander Bah, Lukáš Provod, Lukáš Masopust, Jan Bořil, a Michael Krmenčík. Petera Olayinku vyřadila nemoc. 

Utkání začíná v 19:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport. Vstupenky jsou k dispozici na pokladnách i online.

Sestava: Mandous – Schranz, Ousou, Kúdela, Oscar – Holeš, Hromada – Sor, Plavšić, Jurásek – Tecl
Lavička: Kolář, Samek, Fila, Ševčík, Traoré, Kačaraba, Lingr

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O výkonu, stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články