Generálka B-týmu proti Bohemians v neděli na Xaverově | SK Slavia Praha
Více

Generálka B-týmu proti Bohemians v neděli na Xaverově

V neděli čeká slávistický B-tým generálka před jarní fází FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY proti rezervě Bohemians 1905. Utkání se odehraje na Xaverově od 10:15. Vstupné je zdarma.

Dvouměsíční zimní příprava se druholigovému B-týmu blíží ke konci. Už 6. března se slávisté pod vedením trenéra Marka Jarolíma představí v prvním jarním kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, a to hned v pražském derby v epet Areně. Než k tomuto utkání ovšem dojde, mají sešívaní na programu ještě generálku proti rezervě pražských Bohemians 1905.

V zimní přípravě odehrála slávistická rezerva sedm utkání z toho ve čtyřech zvítězila, jednom remizovala a ve dvou svému soupeři podlehla. V přípravě patří k nejlepším střelcům B-týmu Štěpán Beran, který se v zápasech dokázal hned čtyřikrát prosadit.

Generálku na jarní část sešívaní odehrají v neděli 26. února od 10:15 na hlavním travnatém hřišti na Xaverově. Utkání nebude vysílané živě, ale pro všechny fanoušky je vstup na stadion zdarma. Tak neváhejte a přijďte podpořit B-tým před vstupem do jarní části sezony a užít si tak fotbalovou neděli se Slavií.

Aktuálně

Kilometry k dobru. Slavia a Plzeň znovu běží pro Paraple

15. 5. 2024
Celkem 232 hráčů z mužských, ženských i mládežnických kategorií SK Slavia Praha a FC Viktoria Plzeň letos svým pohybem podpoří lidi na vozíku. Oba A-týmy budou sbírat kilometry pro Centrum Paraple přímo před zraky fanoušků také během středečního zápasu třetího kola nadstavby.

U mistra Najbrta. Kapitánská páska na květen a Plzeň

15. 5. 2024
Devátý díl projektu Kapitánská páska na téma handicapovaní si vzal pod svá křídla známý typograf a grafický designér Aleš Najbrt. Rozhovor probíhal mezi filmovými plakáty ve Studiu Najbrt na pražském Smíchově.

Akcelerovat další posun! Trénink talentů s Trpišovským a spol.

14. 5. 2024
V úterý 7. května proběhl trénink vybraných hráčů z mládežnické akademie pod vedením trenérů A-týmu. Akce se zúčastnili hráči z kategorií U16 – U19.

Další články