Matěj Valenta bude hostovat ve Slovácku | SK Slavia Praha
Více

Matěj Valenta bude hostovat ve Slovácku

Třiadvacetiletý záložník Matěj Valenta míří na roční hostování do týmu Slovácka. V případě zájmu si klub může mládežnického reprezentanta v zimní přestávce stáhnout zpět.

Valenta v uplynulé sezoně hostoval v Liberci, nastoupil do 22 utkání, dvakrát skóroval a zapsal i jednu asistenci. Představil se také na nedávném ME hráčů do 21 let.

181 centimetrů vysoký záložník ve Slavii působil od přípravky, v sezoně 2018/2019 si připsal za první tým sešívaných dva starty. Do Edenu se vrátil oklikou přes Ústí nad Labem a České Budějovice, kde prožil úspěšné dvě sezony. Červenobílý dres navlékl naposledy v předkole Evropské konferenční ligy proti St. Josephs, 28. července 2022 při výhře 7:0 odehrál celé utkání.

Tým z Uherského Hradiště v loňské sezoně obsadil ve FORTUNA:LIZE pátou příčku.

Matěji, držíme palce, ať se ti na nové adrese daří!

Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Další články