ONLINE: Od 18:00 první ligové kolo v Edenu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 první ligové kolo v Edenu

V prvním ligovém kole hostí slávisté v Edenu Hradec Králové. V základní sestavě nechybí odchovanci Matěj Jurásek a Tomáš Vlček, kteří den před zápasem podepsali smlouvu do roku 2027.

Trenérský tým do prvního ligového kola proti Hradci Králové nasadil do obranné trojice Tomáše Vlčka, kterého čeká první ligový start v sešívaném. V obraně nastoupí společně s Tomášem Holešem a Igohem Ogbuem. Ve středu hřiště po boku Oscara začíná Christos Zafeiris. Levý kraj bude mít na starosti Ivan Schranz, pravou stranu obstará David Douděra. Útočný trojzubec se skládá z Matěje Juráska, Micka van Burena a Václava Jurečky.

Ze zdravotních důvodů nejsou k dispozici Sheriff Sinyan, Conrad Wallem a David Pech.

Sestava: Kolář – Vlček, Ogbu, Holeš – Douděra, Zafeiris, Oscar, Schranz – van Buren, Jurečka, Jurásek

Lavička: Mandous – Ousou, Masopust, Tijani, Chytil, Provod, Bořil, Ševčík, Hromada, Tomič, Lingr

Zápas začíná od 18:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Třetí derby remíza? Problém a důvod, proč ztrácíme

11. 5. 2024
Tomáš Holeš přišel zodpovědět dotazy novinářů po bezbrankovém 311. derby na Letné. „Jednoznačně rozhodlo neproměňování šancí,“ mrzelo reprezentačního obránce.

O výkonu brankářů, Zimovi i stále čtyřbodové ztrátě

11. 5. 2024
Jindřich Trpišovský s novináři rozebral 311. derby, ve kterém branka nepadla. Hlavní trenér hovořil o výkonech obou brankářů, dlouhé hře v početní výhodě, která ale gól nepřinesla, i vyhlídkách pro zbývající tři kola nadstavby.

Čisté konto? Radši bych tři body. Gól byl blízko i daleko

11. 5. 2024
Jindřich Staněk se v 311. derby blýskl několika skvělými zákroky a ani ve druhém zápase na Letné v dresu Slavie neinkasoval. Po nerozhodném utkání však radost neměl, ztráta na čelo zůstala čtyřbodová a gólový účet prázdný.

Další články