B-tým v neděli s Královým Dvorem v Měcholupech | SK Slavia Praha
Více

B-tým v neděli s Královým Dvorem v Měcholupech

Slávistický B-tým se představí v prvním domácím utkání 13. srpna. Slávisté vyzvou Králův Dvůr. Utkání se odehraje v tréninkovém centru v Horních Měcholupech.

Sešívaní vstoupili do sezony povedeným utkáním na Admře. Díky brankám Planky, Touly a dvěma zásahům Trédla zvítězili slávisté vysoko 4:0. Nyní čeká na svěřence trenéra Střihavky první domácí zápas.

V neděli 13. srpna je na programu druhé kolo ČFL, ve kterém slávisté na domácí půdě vyzvou Králův Dvůr. Utkání začíná v 10:15 a výjimečně se odehraje v tréninkovém areálu v Horních Měcholupech. Náhradní domácí azyl musí slávistický B-tým využít z důvodu konání 40. ročníku Bican Cup, který využívá právě hracích ploch na Xaverově.

Na utkání B-týmu je vstupné 100,-. Permanentkáři z Edenu mají vstup zdarma po předložení platné permanentky na pokladnách, kde si vyzvednou svou vstupenku zdarma.

Občerstvení pro fanoušky je zajištěno v restauraci na hřišti s venkovním grilem.

Parkování na utkání v areálu Horních Měcholup není z kapacitních důvodů možné, proto prosíme parkujte v přilehlém okolí nebo zvažte využití dopravy MHD.

Autobus: zastávka ŘEPČICKÁ, na kterou jezdí linky autobusu 125, 154, 175, 183, 911.

Vlak: vlaková zastávka PRAHA - HORNÍ MĚCHOLUPY (linky S9), dále autobus ze zastávky Nádraží Horní Měcholupy (v ulici Hornoměcholupská) linka 125 (směr Skalka), 183 (směr Vozovna Kobylisy) do zastávky ŘEPČICKÁ.

Slávisti, přijďte podpořit B-tým v neděli do Měcholup!

Aktuálně

Jan Sirotník prodloužil smlouvu se Slavií

20. 5. 2024
Odchovance mládežnické akademie Jan Sirotník prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

Další články