Zlatá ruka, staří známí i kapitánská premiéra. To je MATCHDAY | SK Slavia Praha
Více

Zlatá ruka, staří známí i kapitánská premiéra. To je MATCHDAY

Ani na výjezdu do města automobilů nechyběla naše kamera, která pro vás zápas co zápas zaznamenává jinak skryté příběhy. Buďte u toho, nový MATCHDAY právě teď na Slavia TV!

Podíváme se do útrob stadionu, odkud na přicházející slávisty shlížela podobizna mladého Honzy Bořila. Až na samém konci vstupního tunelu najdete kabinu, kam přišel tým podpořit i toho času zraněný David Pech.

Agresivita. Odhodlání. S tím pod vedením kapitána Lukáše Provoda nastupovali sešívaní na mladoboleslavský trávník za podpory tisíců fanoušků.

V novém 𝐌𝐀𝐓𝐂𝐇𝐃𝐀𝐘 usednete vedle slávistické střídačky, uslyšíte pokyny trenérů a budete svědky osudového střídání, díky němuž zůstáváme i po čtyřech kolech stoprocentní.

Po zápase se znovu setkáte s bývalým slávistou Yusufem Hilálem a své dojmy s vámi budou sdílet Aiham Ousou a Muhamed Tijani, který se velkou měrou zasloužil o rozhodující branku.

Nalaďte si #slaviatv a ohlédněte se spolu s námi za dalším tříbodovým večerem!

Aktuálně

MATCHDAY pohár žen: Oops! We did it again!

13. 5. 2024
Slávistky triumfovaly v domácím poháru potřetí v řadě a potvrdily zisk double! Ve Velkém Meziříčí zvítězily nad Slováckem po brankách Michaely Khýrové a Diany Bartovičové 2:0. Nechte se vtáhnout do pohárové atmosféry zápasu i pozápasových oslav s novým MATCHDAY.

Jan Bořil podstoupil operaci zlomeniny lícní kosti

13. 5. 2024
Kapitán Jan Bořil utrpěl při sobotním derby zlomeninu lícní kosti. Aktuálně je po operaci a čeká ho klidový režim zhruba na čtyři až šest týdnů. Vyšetření poraněné ruky podstoupil i Mojmír Chytil.

PREVIEW: Ševčík a Houštecký před Plzní

13. 5. 2024
Čtyři dny po remíze v derby čeká slávisty předposlední domácí duel v sezoně. Do Edenu přijede třetí Plzeň. O duelu promluvil asistent Zdeněk Houštecký a záložník Petr Ševčík.

Další články