Výhra nad Plzní, slávistky jsou stoprocentní | SK Slavia Praha
Více

Výhra nad Plzní, slávistky jsou stoprocentní

Fotbalistky Slavie vyhrály i druhé ligové utkání, na domácím hřišti nastřílely Plzni 7 branek a v nové sezoně jsou stoprocentní. Před početnou skupinou fanoušků se trefily dvakrát Marjolen Nekesa a Petra Divišová, po jedné brance přidaly Denisa Veselá, Kristýna Růžičková a Martina Šurnovská.

„Zápas byl po celé utkání v naší režii a prezentovaly jsme se přesně tak, jak jsme chtěly. Jsem ráda, že se nám daří proměňovat větší část gólových příležitostí, které si dokážeme navzájem vypracovat. Dnes to vyšlo v zakončení i mně, za což děkuji svým spoluhráčkám, které mi to nezištně připravily. Se začátkem sezóny jsme spokojeny. Nicméně jedna z největších prověrek nás čeká teprve v příštím týdnu,“ říká dvoubranková střelkyně Petra Divišová.

„Bylo to skvělé utkání s dobrou intenzitou. Hrály jsme dobře jako tým, osobně jsem se svým výkonem spokojena, ale do dalších zápasů je stále co zlepšovat. Fanoušci přinesli skvělou atmosféru a jejich podpora byla úžasná,“ těšilo po zápase střelkyni Marjolen Nekesu.

Třetí ligové utkání je na programu v pátek 1.9. od 15:00 na hřišti Slovácka, které zatím neztratily ani bod. Utkání se hraje na stadionu v Kunovicích.

Aktuálně

Akcelerovat další posun! Trénink talentů s Trpišovským a spol.

14. 5. 2024
V úterý 7. května proběhl trénink vybraných hráčů z mládežnické akademie pod vedením trenérů A-týmu. Akce se zúčastnili hráči z kategorií U16 – U19.

MATCHDAY derby. Když si nemůžeš zařvat gól...

14. 5. 2024
V 311. derby branka nepadla, slávisti na čelo tabulky i tři kola před koncem nadstavby ztrácí čtyři body. Kamery MATCHDAY byly na střetu nejlepších týmů soutěže v sobotu přítomné.

Zápas s Plzní bez bariér

14. 5. 2024
Druhý domácí zápas FORTUNA:LIGA FINÁLE proti Plzni se ponese ve znamení květnového tématu klubové společenské zodpovědnosti, a to "bez bariér".

Další články