Vstupenky na Slavii proti Slovácku jsou vyprodané | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na Slavii proti Slovácku jsou vyprodané

Stejně jako pokaždé v této sezoně, i proti Slovácku požene slávisty za výhrou vyprodaná Fortuna Arena. V prodeji se mohou objevit už jen místa permanentkářů, které tímto prosíme, aby svou účast na zápase, pokud nemohou přijít, odhlásili.

Zápas 12. kola FORTUNA:LIGY se hraje v sobotu 21. 10. od 18 hodin ve Fortuna Areně. Uvolněné vstupenky v cenové kategorii Z2 najdete ZDE.

Vstup jen s ověřenou permanentkou

Majitelé permanentních vstupenek mají vstup na zápas se Slováckem automaticky zahrnutý ve své permanentní vstupence, která musí být ověřena. Ověření virtuálních permanentních vstupenek na pokladnách je nutné v případě uplatnění slevy na permanentku, změny jména na permanentce a pokud jste nový permanentkář. Turnikety můžete projít jak s virtuální permanentkou v aplikaci, tak i permanentkou v podobě kartičky. Pokud jste si ještě kartičku nevyzvedli a máte o ni zájem, můžete tak učinit během otevírací doby pokladen do 30. 9.

Přijďte na fotbal, odhlaste místo nebo ho darujte

Žádáme všechny permanentkáře, kteří nemohou na utkání přijít, aby své místo odhlásili nejpozději 48 hodin před výkopem, anebo ho darovali svému kamarádovi. Darování je možné jak v aplikaci, tak na webu Ticketportalu, kdy jednoduše zadáte email, na který má kamarádovi přijít vstupenka. Darovat místo je možné nejpozději 120 minut před začátkem zápasu. Upozorňujeme, že tento zápas se započítává v rámci pravidla 3x a dost, tedy že pokud během sezony 4x a více zapomenete permanentku odhlásit, nedarujete místo nebo nepřijdete, tak ztrácíte předkupní právo na permanentku v sezoně 2024/25. Do evidence se počítá průchod přes turnikety za použití permanentní vstupenky nebo darované náhradní vstupenky! Aktuální stav bude možné hlídat v aplikaci SLAVIA u dané permanentky v sekci Moje zápasy nebo ve svém účtu na Ticketportal.cz. Reklamace ohledně evidence vstupu lze posílat do 48 hodin po skončení utkání na email permanentky@slavia.cz.

Výhodné rodinné vstupné

Jdete na fotbal s dětmi? Využijte zvýhodněnou rodinnou vstupenku do Sektoru rodiče a děti v sektorech 225 a 226. Na vstupenku za 1 300 korun mohou jít dva dospělí a dvě děti. Za zvýhodněnou cenu potom lze dokoupit až 2 další dětské vstupenky. Čím více malých slávistů tedy s sebou přivedete na fotbal, tím získáte výhodnější cenu oproti běžnému vstupnému do ostatních sektorů. Rodinná vstupenka lze koupit pouze na pokladnách nebo na vyžádání na emailu vstupenky@slavia.cz, důvodem je zajištění obsazení sektorů 225-226 výhradně rodinami s dětmi.

Vezmi babičku a dědu na fotbal!

Slavia ve spolupráci s prof. Janem Pirkem opět připravila na utkání proti Slovácku speciální akci Vezmi babičku a dědu na fotbal! Už v loňské sezoně v rámci ní mohli přijít senioři od 63 let (včetně) na vybrané ligové a pohárové zápasy zdarma, a nyní mají tu samou možnost.

Vstupenku lze vyzvednout pouze na pokladnách u vstupu č. 4 20. a 21. října během otevírací doby pokladen oproti předložení dokladu s fotografií prokazujícího věk. Na jeden doklad lze vyzvednout jednu vstupenku, pokud chcete vyzvednout lístek pro kamaráda, je potřeba předložit alespoň kopii jeho průkazu prokazujícího věk. Kvůli nutnosti ověření věku nebude možné pořídit vstupenku zdarma online na Ticketportalu ani žádat o vrácení vstupného po provedení online nákupu. Konkrétní místo bude možné vybírat z volných sedaček v sektorech určených pro tuto akci

Ceník vstupenek

Vstupenky na Slovácko se prodávají v cenové kategorii Z2.

Z1, Z2, Z3 - cenová kategorie zápasu

Ceníkové slevy

Členové Odboru přátel nebo Fanklubu 10 %
Držitelé průkazu ZTP/TP 20 %
Senioři nad 63 let 20 %

Aktuálně

B-tým v pátek proti rezervě Táborska

16. 5. 2024
Slávistický B-tým se v rámci 27. kola ČFL skupiny A představí už v pátek proti rezervě Táborska. Utkání je na programu 17. května od 17:30.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

16. 5. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O naději, Oscarově brance i situaci na čele tabulky

15. 5. 2024
Po vítězném utkání s Plzní (3:0) v rámci 3. kola Finále FORTUNA:LIGA přišel Jindřich Trpišovský odpovídat na dotazy novinářů.

Další články