MATCHDAY z Pardubic. Návrat, výhra, trika dolů | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY z Pardubic. Návrat, výhra, trika dolů

Na čtvrteční "ženevský" start základní skupiny Evropské ligy se slávisti naladili vítězstvím, tři body v Pardubicích vystřelil z penalty Václav Jurečka. MATCHDAY byl u toho!

Na co se v novém dílu můžete těšit?

Tomáš Vlček se vrátil na místa, odkud se katapultoval do prvního týmu Slavie. Před utkáním jsme s ním vedli rozhovor. O nostalgii, vděku i novém stadionu.

O poločasové přestávce, kdy na světelné tabuli svítilo červenobílé vedení 1:0, faul na Lukáše Provoda potrestal ze značky pokutového kopu Václav Jurečka, jsme se sešli s Antonínem Kinským. Mladý brankář, který v Pardubicích hostuje, hovořil o svém ligovém debutu proti Bohemians, červené kartě z utkání s Jabloncem, sešívané klice na východě Čech, kde kromě něj hostují i Marek Icha a Denis Halinský, i chytání pokutových kopů.

Uvidíte také dobře naladěného, ale vždy emotivního Zdeňka Houšteckého, který se k týmu připojil po operačním zákroku, vezmeme vás na předzápasové přípravy do nitra stadionu, stejně tak na děkovačku se skvělými fanoušky.

Těsnou výhru ve vyprodané CFIG Areně bude exkluzivně pro MATCHDAY bilancovat Aleš Mandous, hrdina závěrečných minut, během kterých uhájil čisté konto proti nebezpečné hlavičce Mukwelleho. Uslyšíte samozřejmě i úspěšného penaltového exekutora Václava Jurečku.

Slávisti, užijte si start našlapaného týdne, v rámci kterého sehrajeme evropský duel proti Servette Ženava i 308. derby, ve společnosti nového dílu MATCHDAY. Budeme rádi. Ať se líbí!

Aktuálně

B-tým v pátek proti rezervě Táborska

16. 5. 2024
Slávistický B-tým se v rámci 27. kola ČFL skupiny A představí už v pátek proti rezervě Táborska. Utkání je na programu 17. května od 17:30.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

16. 5. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O naději, Oscarově brance i situaci na čele tabulky

15. 5. 2024
Po vítězném utkání s Plzní (3:0) v rámci 3. kola Finále FORTUNA:LIGA přišel Jindřich Trpišovský odpovídat na dotazy novinářů.

Další články