MATCHDAY z Teplic. Mandous, Chytil, Fila a VAR | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY z Teplic. Mandous, Chytil, Fila a VAR

Byť ligový zápas Slavie poprvé od 25. dubna 2021 nenabídl žádnou branku, o zajímavé okamžiky nebyla při nedělním odpoledni v Teplicích nouze. MATCHDAY je pro vás tradičně zmapoval.

Sešívaní přežili na teplických Stínadlech pokutový kop, Aleš Mandous skvěle vychytal Vachouška, sami síť za Grigarem jednou rozvlnili, gól Mojmíra Chytila byl ale zrušen po přezkoumání videa pro ofsajd.

Svěřenci Jindřicha Trpišovského neskórovali poprvé od březnové porážky 0:1 v Českých Budějovicích, v lize odehráli první bezbrankový duel od 25. dubna 2021 a zápasu na Bohemians. Na teplickém stadionu, kam v neděli dorazilo 15 193 fanoušků, to slávistům nelepí, potřetí z posledních čtyř zápasů zde jen remizovali.

Co v novém dílu MATCHDAY uvidíte?

Zástupci obou klubů udělali před vzájemným zápasem radost klientům Domova důchodců v Bystřanech u Teplic. Kromě věcných darů s sebou přinesli šek v hodnotě 50 000 korun, polovinu daroval Nadační fond Slavie.

Vezmeme vás do kabiny na poločasovou přestávku, kde se probírala Mandousova chycená penalta. Lapit ji šlo i bez předchozích detailních informací o střelci.

Zpovídali jsme Danielu Filu, který v severočeském klubu hostuje. Jak se mladému střelci, který v dosavadním průběhu sezony dvakrát skóroval, daří? Jak zvládá dojíždění a jak se aklimatizoval Petr Hronek? A co se s Teplicemi udělal nečekaný konec ve 3. kole MOL Cupu? Dozvíte se.

O utkání promluví exkluzivně pro MATCHDAY Mojmír Chytil, který dlouhých sedm minut žil v domnění, že skóroval. Pak byla jeho trefa zrušena. A v síti neskončila ani jeho hlavička v nastaveném čase.

Slávisti, děkujeme za přízeň, těšíme se na vás ve čtvrtek v Edenu na utkání proti Tiraspolu.

Aktuálně

B-tým v pátek proti rezervě Táborska

16. 5. 2024
Slávistický B-tým se v rámci 27. kola ČFL skupiny A představí už v pátek proti rezervě Táborska. Utkání je na programu 17. května od 17:30.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

16. 5. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O naději, Oscarově brance i situaci na čele tabulky

15. 5. 2024
Po vítězném utkání s Plzní (3:0) v rámci 3. kola Finále FORTUNA:LIGA přišel Jindřich Trpišovský odpovídat na dotazy novinářů.

Další články