B-tým v neděli vyzve od 10:15 rezervu Táborska | SK Slavia Praha
Více

B-tým v neděli vyzve od 10:15 rezervu Táborska

Slávistický B-tým v neděli vyzve v rámci 12. kola ČFL na domácí půdě rezervu Táborska. Utkání začíná v 10:15, vstupenky budou k dispozici na místě.

Svěřenci trenéra Davida Střihavky mají za sebou víkend bez utkání. Bylo tomu tak kvůli přeloženému kolu, které si slávisté odehráli v týdnu proti Písku. V posledním týdnu bylo totiž hned pět hráčů na mládežnických reprezentačních srazech.

V neděli se tak slávistická rezerva představí na domácí půdě na Xaverově proti rezervě Táborska. Sešívaní mají na svém kontě 28 bodů z jedenácti zápasů a drží si tak stále druhé místo v tabulce, za první Hostouní, která má bodů 31. V posledním zápase porazilo sešívané béčko rezervu Bohemians 1:0, díky gólu Daniela Touly.

Nedělnímu slávistickému soupeři náleží 14. místo v tabulce, s náskokem tří bodů na poslední Králův Dvůr. B-tým Táborska má z jedenácti odehraných zápasů pouze dvě výhry, v poslední kole remizoval s Domažlicemi 1:1.

Utkání mezi Slavií B a Táborskem B je na programu v neděli 22. října od 10:15 na Xaverově.

Vstupenky na utkání budou k dispozici na pokladnách areálu Na Chvalech v den utkání hodinu a čtvrt před začátkem zápasu. Ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost. Vstupné je jednotné 100 korun, permanentkáři z Edenu mají vstupné zdarma. Svou vstupenku zdarma získají také na pokladnách xaverovského areálu po předložení platné permanentky. Děti do 12 let mají vstup zdarma.

Utkání můžete sledovat také v přímém přenosu na TVCOM.

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články