B-tým se v sobotu představí v Domažlicích | SK Slavia Praha
Více

B-tým se v sobotu představí v Domažlicích

TJ Jiskra Domažlice je dalším soupeřem B-týmu ve třetí lize. Slávisté do Domažlic vycestují v rámci 13. kola ČFL skupiny A v sobotu 28. října.

Sešívaní mají za sebou těžké utkání proti rezervě Táborska, které ale zvládli na výbornou a dokázali na Xaverově zvítězit 3:1 díky gólům Daniela Touly, Michala Švece a Michaila Voriazidise. Svěřenci trenéra Davida Střihavky si tak připsali další vítězství a sedmý neprohraný zápas v řadě. Ale ani toto počínání se nepropsalo do tabulky, protože slávisté stále drží druhé místo se ztrátou tří bodů na první Hostouň, která v letošním ročníku ještě neprohrála.

Sobotním soupeřem slávistů budou Domažlice. Tým z Plzeňského kraje čítá několik bývalých ligových fotbalistů, včetně hlavního trenéra Pavla Horvátha. Za Domažlice nastupují například ex zlínští Martin Fillo a Václav Procházka. Svěřencům trenéra Pavla Horvátha patří čtvrtá příčka v tabule, ovšem se ztrátou tří bodů na třetí Povltavskou, ale až deseti bodů na druhé místo, které okupují právě slávisté.

Utkání mezi TJ Jiskra Domažlice a SK Slavia Praha „B“ je na programu v sobotu 28. října od 14:30 v Domažlicích. Vstupenky budou k dispozici na místě. Utkání můžete také sledovat živě na TVCOM.

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články