Dynamický MATCHDAY. Z mrazu tři body, Mick za 100 | SK Slavia Praha
Více

Dynamický MATCHDAY. Z mrazu tři body, Mick za 100

Slávisti v sobotním podvečeru zahřáli 16 620 dorazivších fanoušků výhrou 2:1 nad Českými Budějovicemi. MATCHDAY byl u toho.

Při teplotě pod bodem mrazu rozjásal Fortuna Arenu už v 7. minutě Václav Jurečka, šestým gólem v ročníku se vyhoupl na dělené třetí místo v tabulce střelců FORTUNA:LIGY. Remízový stav zlomil dvacet minut před závěrečným hvizdem Mojmír Chytil, sešívaní se na výjezd do Tiraspolu naladili vítězstvím.

Co v novém dílu MATCHDAY zříte?

Utkání prožijete s Mickem van Burenem, který proti Dynamu nastoupil do svého 100. ligového duelu v červenobílém dresu, na jihu Čech navíc dvakrát hostoval.

Českobudějovickou minulost má i Lukáš Provod, autor vítězné asistence, který na hřiště zamířil v průběhu druhého poločasu. Trefil břevno, krásně asistoval, pak hovořil do kamery #SlaviaTV.

Vezmeme vás do kabiny, kde svěřence navzdory zlomenému nosu burcoval hlavní trenér Jindřich Trpišovský, v běžné agendě jej zastoupil asistent Jaroslav Köstl. Před utkáním zavítáte do fanzony, kde probíhala kvalifikace na poločasovou soutěž od partnera Hisense, a také na závěrečnou děkovačku.

Uvidíte další povedené choreo z dílny Tribuny Sever. „You shall not pass“. Soupeři, neprojdeš! A ani si možná nepřihraješ… Proč je karma zdarma? Dozvíte se na příběhu Ivana Schranze.

V novém dílu MATCHDAY toho na vás čeká samozřejmě mnohem víc. Slávisti, užijte si ho. A díky, že jste s námi!

Aktuálně

O naději, Oscarově brance i situaci na čele tabulky

15. 5. 2024
Po vítězném utkání s Plzní (3:0) v rámci 3. kola Finále FORTUNA:LIGA přišel Jindřich Trpišovský odpovídat na dotazy novinářů.

Nejlepší výkon ve Slavii. Žene mě radost fanoušků

15. 5. 2024
Po dvouzápasové pauze naskočil Ondřej Zmrzlý do duelu s Plzní (3:0) a své skvělé představení pozlatil vítěznou brankou. Po utkání hovořil s novináři o dost možná nejlepším výkonu v červenobílém, tvrdé práci, brance Oscara i výhledech do závěrečných kol.

Mami, ten gól je pro tebe! Musíme bojovat dál

15. 5. 2024
Autor nádherné rány, nejlepší hráč utkání. Pro #SlaviaTV odpovídal po výhře 3:0 nad Plzní Oscar. Probrali jsme klíčové aspekty vítězství, ohňostroj fanoušků i Den matek.

Další články