MATCHDAY z Tiraspolu. Obrat, třetí postup a TJ | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY z Tiraspolu. Obrat, třetí postup a TJ

Z rajónu Sheriffa lup v podobě tří bodů! A navrch sladký bonus… Slávisti dali ve čtvrtek v Tiraspolu výhrou 3:2 razítko na třetí postup do vyřazovací fáze Evropské ligy v éře trenérského týmu Jindřicha Trpišovského. MATCHDAY byl u toho!

Před posledním kolem základních skupin sešívaní drží na čele skupiny G dvoubodový náskok na AS Řím, který pouze remizoval v Ženevě se Servette. Jarní pobyt v Evropské lize je jistý, vítězství ve skupině a přímá účast mezi šestnácti nejúspěšnějšími kluby je blízko. Rozhodne se ve čtvrtek 14. prosince v Edenu.

Co v novém dílu MATCHDAY uvidíte?

Vezmeme vás na hotel, kde probíhala předzápasová porada. V hlavních rolích Jaroslav Köstl a Zdeněk Houštecký, kteří v Podněstří zastoupili indisponovaného Jindřicha Trpišovského.

Uvidíte dopolední warm-up i neuvěřitelné střelecké soužení dvou pozdějších hrdinů večerního klání.

Díky MATCHDAY znovu prožijete všechny tři gólové radosti, stály za to. Václav Jurečka slavil fantastickou patičku, ke které ho vybídl Jan Bořil. Christos Zafeiris senzačně proměnil volný přímý kop a vyrovnal na průběžných 2:2. Muhamed Tijani v posledních vteřinách utkání nekompromisně proměnil pokutový kop, zúročil tak odvážný průnik Lukáše Provoda.

Díky MATCHDAY se ocitnete v kabině o poločasu i útrobách monumentální Sheriff Areny, uslyšíte kapitánův proslov, prožijete děkovačku s věrnými fanoušky, kteří se vydali na dalekou cestu, aby podpořili své věrné.

Zápas exkluzivně na jeho hotelovém pokoji rozebereme se střelcem vítězného gólu. Co cítil, když si stavěl balon na penaltu? Kolik dalších hráčů toužilo stát se exekutory? A jak náročné je pro něj vůbec fungovat v mrazivém prostředí? Muhamed Tijani o všem otevřeně povypráví.

V novém MATCHDAY toho ale samozřejmě uvidíte mnohem více.

Slávisti, užijte si ho! A děkujeme za přízeň!

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články