Jakub Kopáček odchází do Táborska | SK Slavia Praha
Více

Jakub Kopáček odchází do Táborska

Slávistický odchovanec Jakub Kopáček míří do druholigového Táborska. Slavia se s jihočeským klubem dohodla na přestupu.

Odchovanec mládežnické akademie a rodák z Kolína Jakub Kopáček odchází ze Slavie. Hráč slávistického B-týmu bude už v jarní části sezony nastupovat za druholigové Táborsko.

Kopáček přišel do Slavie v roce 2013 z Kolína a prošel následně všemi mládežnickými kategoriemi. V roce 2018 si připsal jeden reprezentační start za kategorii U17. V sezoně 2020/2021 začal pravidelně nastupovat za slávistický B-tým a pomohl mu tak postupu do druhé ligy. V druholigovém tažení, kde B-tým vedl s kapitánskou páskou, nastoupil Kopáček do 26 utkání a z pozice defenzivního záložníka vstřelil dva góly. Aktuálně ve třetí lize naskočil do čtrnácti utkání a vstřelil rovněž dvě branky.

Jednadvacetiletý záložník teď míří do Táborska. Kopimu za jeho práci a přínos pro slávistické béčko děkujeme a přejeme mu hodně štěstí v jeho dalším působení.

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

16. 5. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O naději, Oscarově brance i situaci na čele tabulky

15. 5. 2024
Po vítězném utkání s Plzní (3:0) v rámci 3. kola Finále FORTUNA:LIGA přišel Jindřich Trpišovský odpovídat na dotazy novinářů.

Nejlepší výkon ve Slavii. Žene mě radost fanoušků

15. 5. 2024
Po dvouzápasové pauze naskočil Ondřej Zmrzlý do duelu s Plzní (3:0) a své skvělé představení pozlatil vítěznou brankou. Po utkání hovořil s novináři o dost možná nejlepším výkonu v červenobílém, tvrdé práci, brance Oscara i výhledech do závěrečných kol.

Další články