Kde budou mladí hráči dále hostovat? | SK Slavia Praha
Více

Kde budou mladí hráči dále hostovat?

V jarní části sezony budou opět mládežníci hostovat ve druhé, ale i v první lize. Z B-týmu míří do Vlašimi David Planka, Ondřej Kričfaluši zahájil přípravu v Teplicích.

Mladí slávisté budou stejně jako na podzim hostovat v první i druhé lize. Nejpočetnější zastoupení budou mít sešívaní na hostování ve druholigové Vlašimi.

V středočeském klubu na hostování pokračuje Matyáš Vágner, Martin Šubert, Daniel Šmiga, Erik Biegon a Štěpán Beran. K této pětici se z B-týmu přidá také David Planka. Z lotyšské Jelgavy se vrací Victor Osuagwu a míří na hostování do Vlašimi, stejně jako Jonáš Kneifel, který se vrací z Chlumce nad Cidlinou. Brankář Jan Stejskal zahájil přípravu s druholigovým Vyškovem.

Ve FORTUNA:LIZE zůstává i nadále na hostování v Liberci Filip Prebsl a Filip Horský. V Pardubicích pokračuje trio Halinský, Icha a Kinský.

Petr Hronek spolu s Danielem Filou na hostování v Teplicích přivítali Alberta Labíka. Se severočeským týmem zahájil přípravu také Ondřej Kričfaluši, u kterého kluby aktuálně řeší varianty jeho působení. V Bohemians nadále zůstává hostovat Michal Beran a první ligové zkušenosti na hostování do Olomouce míří sbírat Ebrima Singhateh.

Z hostování v Karviné se vrací Michal Hošek, kterému se momentálně, stejně jako Adamu Toulovi, hledá angažmá ve druhé lize.

Aktuálně

B-tým: Dvougólová remíza s Pískem

12. 5. 2024
Slávisté ve 26. kole ČFL skupiny A remizovali s Pískem 2:2. Premiérový gól v sešívaném zaznamenal Lukáš Vorlický. Prosadil se také Dominik Pech.

Lístky na FORTUNA:LIGA FINÁLE jsou vyprodány

12. 5. 2024
Vstupenky na zbývající dva domácí zápasy FORTUNA:LIGA FINÁLE jsou vyprodány, do prodeje už půjdou pouze místa uvolněná majiteli permanentních vstupenek.

Třetí derby remíza? Problém a důvod, proč ztrácíme

11. 5. 2024
Tomáš Holeš přišel zodpovědět dotazy novinářů po bezbrankovém 311. derby na Letné. „Jednoznačně rozhodlo neproměňování šancí,“ mrzelo reprezentačního obránce.

Další články