První duel proti Beijingu Guoan živě na slaviatv.cz | SK Slavia Praha
Více

První duel proti Beijingu Guoan živě na slaviatv.cz

Přímý přenos přípravného utkání s Beijingem Guoan (sobota, 27. ledna od 12:00 SEČ) vám přineseme živě na platformě slaviatv.cz. Předzápasový program začíná v 11:45 SEČ.

Stejně jako předešlá utkání v Algarve, i předposlední portugalskou prověrku můžete sledovat zdarma na platformě slaviatv.cz. Ke streamu není potřeba registrace, je ho však možné spustit jen na území České republiky.

Těšit se můžete na živý komentář i exkluzivní rozhovory přímo z prosluněného pobřeží. O svých prvotních dojmech v červenobílých barvách vám povypráví zimní posily Ondra Zmrzlý a Malick Diouf. Oba už stihli navléknout kapitánskou pásku, jaký to byl pocit? S kým si nejvíce rozumí? Co dělají mezi tréninky? Dozvíte se.

Po konci utkání tradičně nabídneme ohlasy hlavních aktérů přímo ze hřiště. Pro slávisty, kteří se nachází v Portugalsku, a chtěli by nás přijet podpořit, zápas se odehraje v Pine Cliffs Resort.

Druhý přípravný duel s totožným soupeřem je na programu tentýž den od 16:00 SEČ, z organizačních důvodů ale nebude vysílán. Veškeré dění vám zprostředkujeme skrze naše sociální sítě. Děkujeme za pochopení.

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články