MATCHDAY Jablonec. Nejlepší pocit na světě | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY Jablonec. Nejlepší pocit na světě

Vraťme se společně v čase. Do neděle, na první jarní kolo, na dechberoucí šturm proti Jablonci. MATCHDAY byl v Edenu samozřejmě přítomný.

Nedělní výhra 4:3 posunula Jindřicha Trpišovského na pozici nejúspěšnějšího trenéra v novodobé historii české nejvyšší soutěže v počtu vítězství získaných na lavičce jednoho klubu. Trpišovský výhrou číslo 149 překonal Pavla Vrbu. Těšte se na exkluzivní povídání, které jsme se šéfem sešívané střídačky a jeho asistentem Zdeňkem Houšteckým natočili pár hodin po závěrečném hvizdu v opuštěné kabině.

Velkolepou přestřelku rozebere dvougólový Conrad Wallem, uslyšíte i Oscara, který výhrou stylově oslavil milník 150 soutěžních střetnutí v sešívaném dresu. Uvidíte i Václava Jurečku, autora klíčového direktu ze sedmé minuty nastavení, svůj 150. ligový duel si zpestřil hned dvěma zásahy a dotáhl se na čelo tabulky střelců.

Před úvodním hvizdem proběhly dva slavnostní ceremoniály. Jiřímu Nedvídkovi se gratulovalo k 93. narozeninám, které v týdnu oslavil. Nejstarší žijící ligový hráč Slavie odehrál v sešívaném dresu 217 zápasů. Aplaus sklidil i nový asistent reprezentačního trenéra Jaroslav Köstl, s kolegy dovedl Slavii ke třem ligovým titulům, čtyřem vítězstvím v českém poháru a třem účastem v evropských čtvrtfinále. Nedvídek i Köstl také zamířili před kamery MATCHDAY.

Ať se první ligový MATCHDAY roku 2024 líbí, slávisti!

Aktuálně

B-tým v pátek proti rezervě Táborska

16. 5. 2024
Slávistický B-tým se v rámci 27. kola ČFL skupiny A představí už v pátek proti rezervě Táborska. Utkání je na programu 17. května od 17:30.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

16. 5. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O naději, Oscarově brance i situaci na čele tabulky

15. 5. 2024
Po vítězném utkání s Plzní (3:0) v rámci 3. kola Finále FORTUNA:LIGA přišel Jindřich Trpišovský odpovídat na dotazy novinářů.

Další články