B-tým v sobotu od 13:30 proti rezervě Norimberku | SK Slavia Praha
Více

B-tým v sobotu od 13:30 proti rezervě Norimberku

Slávistický B-tým se v sobotu 17. února střetne v rámci zimní přípravy s rezervou německého Norimberku. Utkání se odehraje na Xaverově od 13:30, vstup na utkání je zdarma.

Slávisté se v sobotu 17. února utkají s další rezervou německého klubu. Po Bayernu Mnichov vyzvou svěřenci trenéra Střihavky B-tým druholigového Norimberku.

„Utkání na Bayernu jsme sice prohráli, ale jsme obrovsky pyšní na kluky za to, co v tomto duelu předvedli. Po celé utkání jsme byli rovnocenným soupeřem, v některých fázích jsme byli i lepší. Mohli jsme se s tím výsledkově popasovat lépe. Takový zápas je pro naše hráče velká škola. Na straně Bayernu stály velké individuality, které pravidelně trénují s A-týmem. Ukázali jsme si, že jdeme správnou cestou,“ hodnotil David Střihavka utkání na Bayernu.

S rezervou Norimberku se slávisté střetli už v letní přípravě. Na půdě německého soupeře zvítězili 4:0. „S Norimberkem jsme hráli v létě, takže k nám vlastně přijedou na odvetu. V létě jsme vyhráli vysokým rozdílem, tak uvidíme, jestli nepřijedou třeba se silnějším týmem posíleným o někoho z áčka,“ říká před utkáním Střihavka.

Poslední domácí přípravné utkání před startem sezony ČFL odehraje slávistický B-tým v sobotu 17. února od 13:30 na Xaverově. Stream z utkání nebude k dispozici, dorazte podpořit sešívané přímo na Xaverov. Těšíme se na vás!

Aktuálně

Jan Sirotník prodloužil smlouvu se Slavií

20. 5. 2024
Odchovance mládežnické akademie Jan Sirotník prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

Další články