Adam Toula přestupuje do Viktorie Žižkov | SK Slavia Praha
Více

Adam Toula přestupuje do Viktorie Žižkov

Dvaadvacetiletý útočník Adam Toula odchází do Viktorie Žižkov. Mládežnický reprezentant do dvaceti let strávil poslední tři sezony na hostování ve Vlašimi, nyní míří ze Slavie na Žižkov.

Adam Toula začínal s fotbalem v šesti letech ve Vlašimi, ze které zamířil v roce 2013 do Slavie. V sešívaném dresu nastupoval v žákovských i dorosteneckých kategoriích, naposledy pak v B-týmu. S kategorií U19 si v sezoně 2019/2020 zahrál UEFA Youth League, ve které nastoupil do všech utkání a vstřelil dvě branky. V Dortmundu korigoval konečný stav na 1:5 a na Barceloně rozhodl v 88. minutě o výhře 3:2. V únoru 2022 zamířil na hostování do druholigové Vlašimi, kde strávil tři sezony. Nyní dvaadvacetiletý útočník přestupuje do Viktorie Žižkov.

Adame, přejeme ti hodně štěstí v dalším angažmá!

Aktuálně

O naději, Oscarově brance i situaci na čele tabulky

15. 5. 2024
Po vítězném utkání s Plzní (3:0) v rámci 3. kola Finále FORTUNA:LIGA přišel Jindřich Trpišovský odpovídat na dotazy novinářů.

Nejlepší výkon ve Slavii. Žene mě radost fanoušků

15. 5. 2024
Po dvouzápasové pauze naskočil Ondřej Zmrzlý do duelu s Plzní (3:0) a své skvělé představení pozlatil vítěznou brankou. Po utkání hovořil s novináři o dost možná nejlepším výkonu v červenobílém, tvrdé práci, brance Oscara i výhledech do závěrečných kol.

Mami, ten gól je pro tebe! Musíme bojovat dál

15. 5. 2024
Autor nádherné rány, nejlepší hráč utkání. Pro #SlaviaTV odpovídal po výhře 3:0 nad Plzní Oscar. Probrali jsme klíčové aspekty vítězství, ohňostroj fanoušků i Den matek.

Další články