ONLINE: Od 18:00 derby na Letné, v bráně poprvé Staněk | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 derby na Letné, v bráně poprvé Staněk

Slavia od 18:00 hraje na Letné 310. derby. Soutěžní premiéra čeká Jindřicha Staňka v brance, s kapitánskou páskou hraje Jan Bořil.

Sešívaní do ligového 310. derby vyběhnou se čtyřmi změnami oproti středečnímu duelu s odvěkým rivalem. Soutěžní premiéra v brance Slavie čeká uzdraveného Jindřicha Staňka. Ve stoperské trojici před ním prožije první derby v základní sestavě Tomáš Vlček. Do útoku se vrací Václav Jurečka. S kapitánskou páskou tým povede Jan Bořil. Po zranění je na lavičce připravený Matěj Jurásek.

Kvůli zdravotním problémům chybí Christos Zafeiris, Petr Ševčík, Conrad Wallem, Ondřej Kolář, Sheriff Sinyan a dlouhodobě zraněný David Pech.

SESTAVA: Staněk – Vlček, Holeš, Zima – Douděra, Masopust, Oscar, Bořil – Jurečka, Chytil, Schranz

LAVIČKA: Mandous, Sirotník - Ogbu, Tijani, Tecl, Diouf, van Buren, Provod, Tomič, Zmrzlý, Jurásek

Zápas začíná od 18:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport!

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To naladíte v aplikaci Slavia i skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články