Staněk nahradil na soupisce pro UEL zraněného Koláře | SK Slavia Praha
Více

Staněk nahradil na soupisce pro UEL zraněného Koláře

Slávistickou soupisku pro Evropskou ligu doplnil brankář Jindřich Staněk, který na soupisce nahradil zraněného Ondřeje Koláře.

Jindřich Staněk po zimním příchodu do Slavie vyléčil zraněné lýtko a má za sebou premiéru s čistým kontem v 310. derby. Na soupisce pro Evropskou ligu nahradil Ondřeje Koláře, kterého trápí zlomenina člunkové kosti.

Zimní brankářská posila tak bude trenérům k dispozici už ve čtvrtek, kdy rozehrajeme osmifinále Evropské ligy na San Siru proti AC Milán.

Aktuálně

B-tým porazil Motorlet Praha 3:0

28. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli 28. dubna sehrál 24. kolo ČFL. Na Xaverově vyzvali slávisté Motorlet. Sešívaní zvítězili 3:0, góly vstřelil David Pech, Elmedin Rama a Victor Boluwatife Ogungbyi.

ONLINE: Od 15:00 v Hradci Králové

28. 4. 2024
Slávisté nastoupí na půdě Votroků v posledním kole základní části ligy. Do sestavy se vrací Ivan Schranz. Jaké další změny provedl Jindřich Trpišovský?

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

Další články