Totální podcast s Kateřinou Svitkovou | SK Slavia Praha
Více

Totální podcast s Kateřinou Svitkovou

Čtyřnásobná vítězka ankety Fotbalistka roku a držitelka čtyř mistrovských titulů, včetně jednoho anglického, Kateřina Svitková, se po čtyřleté pauze vrátila zpět do Slavie. V Edenu hostuje z anglické Chelsea. Jak je na tom ženský fotbal v Anglii a u nás nebo kam se naše holky za ty roky posunuly? Nejen o tom je nový Totální podcast se sedmadvacetiletou fotbalovou reprezentantkou.

Třicátý pátý díl Slavia – Totálního podcastu s fotbalistkou Kateřinou Svitkovou naleznete od dnešních 20:00 na Spotify, Apple Podcasts, Google Podcast a také na našem YouTube kanále Slavia TV.

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

16. 5. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O naději, Oscarově brance i situaci na čele tabulky

15. 5. 2024
Po vítězném utkání s Plzní (3:0) v rámci 3. kola Finále FORTUNA:LIGA přišel Jindřich Trpišovský odpovídat na dotazy novinářů.

Nejlepší výkon ve Slavii. Žene mě radost fanoušků

15. 5. 2024
Po dvouzápasové pauze naskočil Ondřej Zmrzlý do duelu s Plzní (3:0) a své skvělé představení pozlatil vítěznou brankou. Po utkání hovořil s novináři o dost možná nejlepším výkonu v červenobílém, tvrdé práci, brance Oscara i výhledech do závěrečných kol.

Další články