B-tým v neděli na Xaverově od 10:15 proti Loko Vltavín | SK Slavia Praha
Více

B-tým v neděli na Xaverově od 10:15 proti Loko Vltavín

Slávistický B-tým vyzve v neděli 17. března doma na Xaverově Loko Vltavín. Utkání s předposledním týmem tabulky začíná v 10:15. Vstupenky budou k dispozici na místě.

Sešívaní mají za sebou úspěšný vstup do jarní fáze sezony. V obou prvních zápasech svěřenci trenéra Střihavky zvítězili vysokým rozdílem. Nejprve porazili Admiru 3:1, o týdně později zvítězili v Králově Dvoře 4:0.

„Se vstupem do jarní fáze panuje maximální spokojenost. Pauza byla dlouhá a všichni jsme byli v očekávání, jak do mistrovských zápasů vstoupíme. Admira na nás vyrukovala s agresivním středním blokem, nedala nám nic zadarmo, a přesto jsme ten zápas zvládli herně velmi dobře. Vytvořili jsme si spoustu šancí a dokázali jsme ten zápas zvládnout i mentálně,“ hodnotí vstup do jarní části sezony hlavní trenér David Střihavka.

Ve třetím jarním kole se slávisté střetnou s předposledním týmem tabulky, s Loko Vltavínem. Vltavín vstoupil do jara remízou s Táborskem a prohrou proti Domažlicím.

18. kolo ČFL skupiny A mezi Slavií B a Loko Vltavínem proběhne v neděli 17. března, poprvé na jaře na hlavním hřišti na Xaverově. Výkop utkání je na programu v 10:15.

Přijďte podpořit mladé slávisty v nedělním utkání. Vstupenky na utkání budou k dispozici na pokladnách areálu Na Chvalech v den utkání hodinu a čtvrt před začátkem zápasu. Ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost. Vstupné je jednotné 100 korun, permanentkáři z Edenu mají vstupné zdarma. Svou vstupenku zdarma získají také na pokladnách xaverovského areálu po předložení platné permanentky. Děti do 12 let mají vstup zdarma.

Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Další články