ONLINE: Od 14:00 derby žen v Horních Měcholupech | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 14:00 derby žen v Horních Měcholupech

Slávistky čeká první jarní derby žen, od 14:00 se postaví rivalovi ze Sparty na domácí půdě v Horních Měcholupech. Poprvé v nové sezoně nastupuje od začátku zápasu mladá Nicole Bryscejnová a Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat živě na youtube kanálu ženského fotbalu

Trenérský tým Karla Pitáka udělal pro první derby jarní části sezony oproti zápasu s Libercem několik změn. Mezi tři tyče se postaví z důvodu zranění Olivie Lukášové sedmnáctiletá Nicole Bryscejnová. Ligovou premiéru zažije po svém návratu do Slavie Kateřina Svitková, která zažila naposledy vítěznou atmosféru v září roku 2019. Ze zdravotních důvodů nejsou k dispozici Olivie Lukášová a Martina Šurnovská.

Sestava: Bryscejnová, Veselá, Khýrová, Bartovičová, Xiao, McLauglin, Svitková, Szewieczková, Krejčiříková, Černá, Bendová
Lavička: Fuchsová, Košíková, Nekesa, Šlajsová, Morávková, Křivská, Stackpole

Zápas začíná od 14:00 a v přímém přenosu ho odvysílá youtube kanál ženského fotbalu. Vstup na utkání je zdarma.

Aktuálně

O naději, Oscarově brance i situaci na čele tabulky

15. 5. 2024
Po vítězném utkání s Plzní (3:0) v rámci 3. kola Finále FORTUNA:LIGA přišel Jindřich Trpišovský odpovídat na dotazy novinářů.

Nejlepší výkon ve Slavii. Žene mě radost fanoušků

15. 5. 2024
Po dvouzápasové pauze naskočil Ondřej Zmrzlý do duelu s Plzní (3:0) a své skvělé představení pozlatil vítěznou brankou. Po utkání hovořil s novináři o dost možná nejlepším výkonu v červenobílém, tvrdé práci, brance Oscara i výhledech do závěrečných kol.

Mami, ten gól je pro tebe! Musíme bojovat dál

15. 5. 2024
Autor nádherné rány, nejlepší hráč utkání. Pro #SlaviaTV odpovídal po výhře 3:0 nad Plzní Oscar. Probrali jsme klíčové aspekty vítězství, ohňostroj fanoušků i Den matek.

Další články