Individuální ocenění pro fotbalistky Slavie za rok 2023 | SK Slavia Praha
Více

Individuální ocenění pro fotbalistky Slavie za rok 2023

V roce 2023 slavily fotbalistky Slavie úspěchy na všech frontách. Připsaly si vítězství v domácím poháru, získaly svůj 22. titul v lize a podruhé v řadě se probojovali do základní skupiny Ligy mistryň. K týmovým úspěchům se přidaly i individuální ocenění.

Fotbalistka České republiky 2. místo - Olivie Lukášová

Jsem strašně vděčná, že jsem měla možnost podruhé za sebou se umístit v této anketě a zároveň se letos i posunout o jednu příčku nahoru. Je to odměna za moji práci a i potvrzení toho, že směřuji správným směrem. Stále na sobě pracuji a snažím se posouvat a hlavně to ukazovat svými výkony na hřišti. Rok 2023 byl pro náš tým skvělým rokem a jsem moc ráda, jak jsme ho společně zvládli. Myslím, že právě to, jak jsme společně pracovali, obhájili double a i zažili skvělé zápasy v lize mistryň napomohlo tomu, jak jsem se v tom roce já sama cítila a jaké jsem podávala výkony.

Fotbalistka Slovenska 2. místo - Martina Šurnovská

V roce 2023 se nám podařilo obhájit double a zahrát si Ligu mistryň, po čemž jsme jako klub velmi toužili. S reprezentací Slovenska jsme odehráli velmi kvalitní zápasy. Ocenění mě určitě potěšilo, tak jako každé umístění v posledních jedenácti letech, vážím si toho a děkuji lidem, kteří pro mě hlasovali, zároveň jsem ráda že mohu sdílet druhé místo se spoluhráčkou z klubu Dianou Bartovičovou, už teď se těším co přinese fotbalový rok 2024.

Fotbalistka Slovenska 2. místo - Diana Bartovičová

Druhé místo v anketě Fotbalistka roku je pro mě obrovsky cenné. Je to odměna za minulou sezonu, která byla už tak skvělá. Troufám si říct, že jedna z mých nejlepších. Zároveň je to obrovská motivace na sobě neustále pracovat a svými výkony v klubu i reprezentaci dokazovat, že se odborníci nespletli.

Cena fanoušků Slovenska - Tamara Morávková

Rok 2023 vnímám jako velmi úspěšný, přestoupila jsem do Slavie, což byl pro mě zatím jeden z největších fotbalových kroků fotbalové kariéry. Získali jsme jako tým double a fotbalově jsem vyrostla. Získat toto ocenění už druhý rok po sobě pro mě hodně znamená, je to odměna za celý ten můj rok snahy a práce. Moc děkuji všem, kteří pro mě hlasovali, velmi si toho vážím. Také děkuji spoluhráčkám, trenérům a blízké rodině, která mě vždy podporuje.


Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Další články