Vrhači kelímků mají možnost napravit svoji chybu | SK Slavia Praha
Více

Vrhači kelímků mají možnost napravit svoji chybu

Vynucené přerušení utkání, zřejmě vysoké sankce od UEFA a ostuda pro celou Slavii. Takový je výsledek chování některých jedinců na domácím zápase proti AC Milán, kteří se rozhodli vyřešit svoji momentální frustraci vhozením vratného nápojového kelímku nebo i jiných předmětů na hrací plochu.

Vše ve chvíli, kdy byl klub v podmínce za prohřešky ve skupinové fázi Evropské ligy UEFA a v aktuálně probíhajícím disciplinárním řízení mu hrozí kromě vysoké finanční pokuty také uzavření celého stadionu nebo některých jeho částí na další domácí zápas evropských pohárů.

Přestože chápeme, že bylo utkání v mnoha směrech emočně vyhrocené, toto chování je neomluvitelné a neslučuje se s filozofií klubu, kterému v konečném důsledku jen a pouze škodí.

Pevně věříme, že dotyční svého přečinu litovali ihned po jeho uskutečnění. Především z tohoto důvodu jsme se rozhodli jim dát možnost chování v rozporu s návštěvním řádem Edenu odčinit.

Všichni, kteří vhodili kelímek nebo jiný předmět na hrací plochu, se mohou do pondělí 25. března 2024 přihlásit na e-mail slo@slavia.cz a svůj přečin si odpracovat cestou veřejných prací pro klub.

V případě neohlášení svého přečinu budou ti, které klub ztotožní, potrestáni v souladu s návštěvním řádem Fortuna Areny – Edenu finanční pokutou ve výši až 50 000 korun a zákazem vstupu na fotbalová utkání ve Fortuna Areně – Edenu v délce trvání až dvou let.

Klub věří, že možnost nápravy svého chování využijí všichni provinilci, a k těm, kteří svoji chybu nepřiznají, bude klub nekompromisní.

Zároveň bychom chtěli poděkovat těm, kteří se na domácích i venkovních zápasech chovají tak, aby klub podpořili, ne poškodili. Díky této drtivé většině patříte k nejlepším fanouškům u nás!

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články