V neděli 24. března liga žen proti Lokomotivě Brno | SK Slavia Praha
Více

V neděli 24. března liga žen proti Lokomotivě Brno

Fotbalistky Slavie se chystají na poslední venkovní zápas základní části 1. ligy žen. V neděli 24. března se představí od 11:00 na hřišti Lokomotivy Brno, které je aktuálně v tabulce na šestém místě. Utkání můžete sledovat živě.

Slávistky se utkaly s Lokomotivou Brno v šestém ligovém kole a zápas vyhrály výsledkem 5:0. V zápase se dvěma góly prosadila Karolína Křivská a Marjolen Nekesa, jednu branku přidala Michelle Xiao. Naše fotbalistky vyřadily také Lokomotivu Brno ve čtvrtfinále poháru, kdy je přestřílely 6:0.

„Po derby nás samozřejmě mrzelo, že jsme nevyhráli, ale zápas jsme si zhodnotili a začali jsme se hned připravovat na další ligový zápas, jako každý týden. Myslím si, že proti Brnu budeme zase dominovat a věřím, že budeme ještě produktivnější než doposud a proměníme co nejvíc šancí, které si vypracujeme. Tréninkový týden probíhal jako každý jiný, pracovali jsme na věcech, co potřebujeme zlepšit. Doufám, že se ve zbylých trénincích dobře naladíme a v neděli předvedeme dobrý týmový výkon,“ říká před zápasem záložnice Tereza Krejčiříková.

Utkání začíná v neděli 24. března od 11:00 na hřišti Sokolova. Vstup na utkání je zdarma. Utkání můžete sledovat živě na stránkách www.tvcom.cz.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články