Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu | SK Slavia Praha
Více

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Slávisté mají za sebou tři jarní kola, ve kterých zaznamenali stoprocentní úspěšnost. Sešívaní v prvním utkání porazili Admiru 3:0, ve druhém Králův Dvůr 4:0 a v posledním Loko Vltavín 3:0. Českou fotbalovou ligu tak vedou už o čtyři body a mají zápas k dobru.

Svěřenci trenéra Střihavky na Xaverově zatím v sezoně neztratili ani bod a nyní je v neděli čeká tým, kterému na podzim podlehli 0:4.

Robstav se aktuálně nachází na dvanáctém místě tabulky a na jaře získal ze čtyř zápasů čtyři body po jedné výhře a jedné remíze.

20. kolo ČFL skupiny A mezi Slavií B a Robstavem proběhne v neděli 31. března na Xaverově. Výkop utkání je na programu v 10:15 a přímý přenos můžete sledovat na TV COM.

Přijďte podpořit mladé slávisty v nedělním utkání. Vstupenky na utkání budou k dispozici na pokladnách areálu Na Chvalech v den utkání hodinu a čtvrt před začátkem zápasu. Ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost. Vstupné je jednotné 100 korun, permanentkáři z Edenu mají vstupné zdarma. Svou vstupenku zdarma získají také na pokladnách xaverovského areálu po předložení platné permanentky. Děti do 12 let mají vstup zdarma.

Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Další články