Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech | SK Slavia Praha
Více

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Souboj prvního s posledním se uskuteční na domácím stadionu v Horních Měcholupech. Při posledním střetnutí zde bylo více než tisíc fanoušků, kteří fandili v remízovém duelu proti Spartě, kde se hattrickem blýskla Michaela Khýrová.

„Minulý zápas proti Brnu, kde jsme zvítězily rozdílem jedenácti branek, se nám podařilo zapracovat na tom, co nás trošku v předchozích zápasem trápilo a to je proměňování šancí. V zápase proti Pardubicím na to budeme chtít navázat a prezentovat se hezkým fotbalem. Věříme, že po minulé návštěvě přijde hodně fanoušků, kteří na nás poslední zápasy chodí a užijeme si společně vítěznou sobotu,“ říká před duelem útočnice Karolína Křivská.

Stejně jako v minulém zápase se můžete těšit na občerstvení v areálu v Horních Měcholupech, otevřenou tribunu a skvělou atmosféru. Utkání začíná od 14:0 na stadionu v Horních Měcholupech, vstupné je zdarma.


Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články