Zafeiris, Kerbr, dcera Pláničky a nový HALFTIME | SK Slavia Praha
Více

Zafeiris, Kerbr, dcera Pláničky a nový HALFTIME

Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpovědi poskytli i nový asistent Jindřicha Trpišovského Milan Kerbr, dcera legendárního brankáře Františka Plánička nebo manželka Ondřeje Koláře.

Předplatitelé na portálu send.cz nové vydání naleznou ve schránce, od 7. května je k dostání i ve fanshopu a na proslavisty.cz. A samozřejmě stejně jako předchozí číslo s novým majitelem Slavie Pavlem Tykačem na titulní straně si HALFTIME můžete přečíst i online skrz digiport.cz a jejich aplikaci MEDIATÉKA.

Obnovit své předplatné nebo zřídit nové pak můžete zde. Magazín je také možné zakoupit na e-shopu Knihy Dobrovský.

DĚKUJEME, vážíme si vaší přízně a podpory!

Na co se v druhém vydání roku 2024 můžete těšit?

Christos Zafeiris od sebe hodně žádá, ještě víc se od něj čeká. Společně projdeme jeho klikatou životní cestu. Navštívíme slavnou barcelonskou La Masii i akademie Chelsea a Leicesteru. Pobavíme se o ambicích, tlaku i touze bavit sebe i fanoušky.

„Číslo 10 není samozřejmě jako číslo 3. Vybral jsem si ho, abych lidem ukázal, proč jsem desítka. Mám ji dobrovolně. Nic bych neměnil. Přál bych si víc bodů, věřte mi, opravdu strašně moc. Prožívám asi nejnáročnější období v kariéře, zranění mě zabrzdilo. Nezbývá než tvrdě pracovat. Být na lavičce mě netěší, samozřejmě chci hrát, ale nechodím kolem naštvaný, záleží mi, jak se ostatní mají, jsme tým a jdeme za společným cílem. V životě jsem byl nahoře, dole, znám to dobře, vím, jak s tím naložit,“ vypráví Christos Zafeiris.

Do autoservisu v norském Oslu zavoláme i jeho tatínkovi, který zlatého chlapce nasvítí z jiného úhlu.

Vrátíme se v čase o 60 let nazpět. Proč? Abychom pochopili zásadní způsob, kterým Odbor přátel ovlivnil existenci a chod Slavie.

Jana Kolářová pohovoří, jak s manželem Ondřejem zvládají roli rodičů a zda se jí stýská po molech, která znamenala svět.

Přineseme i detailní profil nového asistenta Jindřicha Trpišovského, dcera Františka Pláničky v emotivní zpovědi přiblíží nejen boj legendárního brankáře s totalitními režimy.

Ať se nový HALFTIME líbí, slávisti. A děkujeme, že jste s námi!

Obnovit své předplatné nebo zřídit nové můžete zde.

Aktuálně

O naději, Oscarově brance i situaci na čele tabulky

15. 5. 2024
Po vítězném utkání s Plzní (3:0) v rámci 3. kola Finále FORTUNA:LIGA přišel Jindřich Trpišovský odpovídat na dotazy novinářů.

Nejlepší výkon ve Slavii. Žene mě radost fanoušků

15. 5. 2024
Po dvouzápasové pauze naskočil Ondřej Zmrzlý do duelu s Plzní (3:0) a své skvělé představení pozlatil vítěznou brankou. Po utkání hovořil s novináři o dost možná nejlepším výkonu v červenobílém, tvrdé práci, brance Oscara i výhledech do závěrečných kol.

Mami, ten gól je pro tebe! Musíme bojovat dál

15. 5. 2024
Autor nádherné rány, nejlepší hráč utkání. Pro #SlaviaTV odpovídal po výhře 3:0 nad Plzní Oscar. Probrali jsme klíčové aspekty vítězství, ohňostroj fanoušků i Den matek.

Další články