Fotbalové legendy v Synot Tip Areně v Edenu | SK Slavia Praha
Více

Fotbalové legendy v Synot Tip Areně v Edenu

Sobota 18.června od 13 hodin

SYNOT TIP ARENA/EDEN – V sobotu 18. června se na exhibičním turnaji v Synot Tip Areně v Edenu představí fotbalové legendy včetně legend Slavie. Fotbalové odpoledne vypukne ve 13 hodin, kdy proti sobě v derby nastoupí legendy Slavie a Sparty.

„Na hřišti by za Slavii měli nastoupit Peter Herda, Dušan Herda, Pavel Řehák, Jiří Jeslínek, Jaroslav Šilhavý, Pavel Medynský, Zdeněk Peclinovský, Luboš Zákostelský, Gustáv Ondrejčík, Ivo Lubas, Milan Šimůnek, Martin Müller a další,“ vyjmenoval manažer Staré gardy Slavie Jan Mareš hráče, kteří by se měli představit v červenobílém dresu.

Ve 14:20 hodin bude na programu utkání osobností Dukly Praha s Bohemians 1905. 

V 16 hodin proti sobě nastoupí celky výběru ČR CFPA (tým stříbrných medailistů z ME v Anglii 1996 a jejich hosté) a výběru Evropy EFPA.

Za výběr Evropy nastoupí hvězdní členové Asociace bývalých profesionálních fotbalistů EFPA, podle organizátorů jsou už potvrzeni Andoni Goikoetxea, Miguel Angel Nadal, John Lauridsen, Roberto Fernández, Zvonimir Boban, Miroslav Djukic nebo Sladjan Ašanin. 

Trenérem výběru Evropy bude bývalý hráč Liverpoolu John Toshack, který v posledních šesti letech vedl reprezentační tým Walesu.

Za český výběr CFPA by měli nastoupit Martin Vaniak, Vladimír Šmicer, Ivo UlichTomáš Skuhravý, Pavel KukaRadek Drulák a další. 

Čestný výkop provede Josef Masopust.

Akci Legendy 2011 pořádá společnost EURO EVENTS s.r.o. ve spolupráci s Klubem přátel Josefa Masopusta a Asociací bývalých profesionálních fotbalových hráčů ČR.

Více o akci najdete na webových stránkách www.legendy2011.cz


Prodej vstupenek na tuto akci probíhá v prodejně FANzone v Synot Tip Areně v Edenu (otevírací doba pondělí, úterý, středa, pátek, sobota a neděle od 10 do 18 hodin, čtvrtek od 10 do 19 hodin) nebo u pokladen předprodeje vstupenek u vstupu číslo 4 (otevírací doba úterý od 9 do 12 hodin, středa od 14 do 17 hodin a čtvrtek od 14 do 17 hodin).

Vstupenky lze také zakoupit prostřednictvím internetového rezervačního portálu http://vstupenky.synottiparena.cz

Ceny vstupenek na tuto akci se pohybují od 150 do 300 korun.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články