Slávistky uspěly na Slovácku | SK Slavia Praha
Více

Slávistky uspěly na Slovácku

Fotbalistky Slavie vyhrály na hřišti Slovácka 2:0 díky trefám Divišové i bez čtyř distancovaných hráček.
Fotbalistky Slavie vyhrály na hřišti Slovácka 2:0 díky trefám Divišové i bez čtyř distancovaných hráček.

Na Slovácku nám chyběly Voňková, Budošová, Pincová a Pěničková, přesto jsme se dokázaly s nepříznivou situací vyrovnat. V zápase jsme byli po většinu času pod tlakem díky velkému množství standardních situací, takže na polovinu soupeře bylo těžké se dostat. Většinu ošemetných okamžiků jsme zvládli, jak obrana, tak gólmanka. Naopak po brejku jsme se ve 40.minutě dostali do vedení, kdy Krůzová vyslala Divišovou, která využila své rychlosti, utekla obraně a následně obešla i brankářku a zakončila do prázdné branky.

Ve druhém poločase byl trend zápasu stejný, většinou jsme se museli bránit a pak došlo dokonce k odpískání penalty v náš neprospěch, Strožová naštěstí neproměnila. Dramatický průběh zápasu jsme rozhodli opět v závěru, v 81. minutě utekla Divišová a z úhlu zvýšila na dvoubrankový rozdíl. Výsledek se již nezměnil a připsali jsme si důležité body.

Slovácko - Slavia 0:2 (0:1)
Slavia:
Taušová - Beštová, Králová, Odehnalová, Tomášková (84. Brázdová) - Dědinová, Cahynová, Divišová, Krůzová - Necidová, Nepokojová (90. Juráková)
Branky: 40. a 81. Divišová
ŽK:
22. Odehnalová, 43. Divišová, 50. Necidová, 54. Cahynová, 90. Krůzová

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články