FOTO: Hráči Slavie v kotli, chorea fanoušků a utkání se Slováckem | SK Slavia Praha
Více

FOTO: Hráči Slavie v kotli, chorea fanoušků a utkání se Slováckem

Podívejte se na tradiční pozápasovou fotogalerii. Tentokrát se objektivem klubového fotografa Martina Malého podíváme například na Tribunu Sever, kde fandili také samotní hráči.

EDEN/PRAHA - Podívejte se na tradiční pozápasovou fotogalerii. Tentokrát se objektivem klubového fotografa Martina Malého podíváme například na Tribunu Sever, kde fandili také samotní hráči. Konkrétně zranění nebo vykartovaní Vitali Trubila, Martinové Berkovec, Hurka a Latka a Milan Nitrianský.

Připomeneme si i ligový debut Jakuba Sudka, nepříjemné zranění Lukáše Jarolíma nebo povedené choreografie fanoušků.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články