V pátek 19. října čeká fotbalisty Slavie předehrávka 11. kola Gambrinus ligy.

"> V pátek večer v Edenu s Příbramí | SK Slavia Praha
Více

V pátek večer v Edenu s Příbramí

<p style="margin-bottom: 0cm"> V p&aacute;tek 19. ř&iacute;jna ček&aacute; fotbalisty Slavie předehr&aacute;vka 11. kola Gambrinus ligy.</p>

 

Před domácími fanoušky v Edenu přivítají 1. FK Příbram. Výkop je ve 20:15 hodin.

 

 

„Musíme se vyvarovat chyb, po kterých jsme dostali na Slovácku branky, a přidat důraz v zakončení. Věřím, že nás zase přijde podpořit hodně našich fanoušků, kteří nás poženou doma za vítězstvím. Jsme připraveni na namotivovaného soupeře, který v předchozím zápase porazil účastníka evropských pohárů Plzeň,“ uvedl trenér Slavie Petr Rada.

 

Na marodce zůstává Jan Zákostelský a Jan Vošahlík, který léčí zraněný svalový úpon.

 

„Věřím, že navážeme na naše dobré předchozí domácí vystoupení a že potvrdíme, že jsme doma silní, což je základní předpoklad pro to, abychom byli v lize úspěšní,“ burcuje před utkáním jeden z nejzkušenějších hráčů Karol Kisel.

 

 

K poslednímu utkání před reprezentační přestávkou nemohl kvůli pohmožděnému kotníku nastoupit Martin Latka.

 

„Během reprezentační přestávky jsem chodil do posilovny a jezdil na kole. Potom jsem začal postupně přidávat běh a začátkem tohoto týdne jsem už zase začal s klukama normálně trénovat,“ popsal Martin Latka.

 

Během reprezentační přestávky se dal do pořádku i Luboš Tusjak.

 

„Limitovala mě viróza. Měl jsem teploty, tak jsem to přes reprezentační přestávku vyležel. Už se cítím dobře,“ uvedl slávistický záložník, který věří, že tři body zůstanou doma v Edenu.

 

 

„Musíme doma vyhrát. Příbram je mančaft jako každý jiný. Obzvlášť po tom, co jsme předvedli na Slovácku, musíme doma získat tři body,“ uzavřel Luboš Tusjak.

 

Patronem zápasu je význačný český kardiochirurg, přednosta Kardiocentra pražského IKEMu profesor Jan Pirk.

 

„Pro mě je to velká čest, a to myslím vážně, že jsem byl vybrán za patrona utkání Slavie. Co jiného přát Slavii, než abychom zcela jasně vyhráli a abychom ukázali, že umíme hrát dobrý fotbal,“ popřál Slavii do pátečního zápasu jeden z nejuznávanějších českých lékařů, který červenobílým barvám fandí od dětství.

 

 

Slávistický pátek: Na fotbal i hokej se slevou

 

Fanoušci fotbalové i hokejové Slavie mohou využít společné výhodné akce týkající se vstupenek.

 

V pátek před fotbalovým zápasem s Příbramí se od 17:15 hodin se střetnou hokejisté Slavie Praha v O2 Areně s Českými Budějovicemi.

 

Pokud se fanoušci rozhodnou vyrazit na oba zápasy, získají na jeden padesátiprocentní slevu na vstupném. Akce platí na jednorázové vstupenky i pro permanentkáře.

 

Jak uplatnit slevu na vstupenku na fotbal:

 

Po předložení vstupenky na hokejový zápas HC Slavia Praha – Mountfield České Budějovice si mohou fanoušci zakoupit v předprodeji vstupenek v Eden Areně vstupenku na fotbalový zápas SK Slavia Praha – 1. FK Příbram se slevou 50 procent. To samé platí i pro hokejové permanentkáře, kteří mohou využít svých vstupenek-permanentek. Sleva na fotbal platí pro všechny kategorie vstupného. Slevu lze uplatnit i v den zápasu.

 

Jak uplatnit slevu na vstupenku na hokej:

 

Slevu na hokejovou vstupenku lze uplatnit ve Fanshopu HC Slavia Praha na zimním stadionu v Edenu v rámci otevírací doby. Po předložení vstupenky na fotbalový zápas Slavie s Příbramí a nebo slávistické permanentky obdrží fanoušek voucher na slevu. Tento voucher potom v den zápasu (tedy v pátek) vymění na pokladnách O2 Areny za vstupenku na hokejový zápas se slevou 50 procent. Sleva platí pro všechny kategorie vstupného.

 

Podrobnosti o akci najdete zde

 

Slavia připravila pro své fanoušky na utkání s Příbramí také soutěže o hodnotné ceny. Ve hře je zapůjčení vozu Hyundai s plnou nádrží, Playstation, lístky na utkání hokejové Slavie nebo vstupenky do multikina Premiere Cinemas v Hostivaři.

 

 

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články