Košičani Čonka a Juhar v novém Poločasu | SK Slavia Praha
Více

Košičani Čonka a Juhar v novém Poločasu

PRAHA/EDEN – Nové číslo zápasového magazínu Poločas vychází v pondělí během utkání Slavie se Slováckem. Těšit se můžete na dvojrozhovor s Martinem Juharem a Matúšem Čonkou, ohlédnutí za velkým pražským derby nebo velký plakát Marcela Gecova.
Košičtí odchovanci Martin Juhar a Matúš Čonka prozradí v rozhovoru, jak se „doháněli“ v Lokomotivě a později v košickém MFK, kdy se z nich stala nerozlučná dvojka nebo jak je spojuje vztah k hiphopu. Ve speciální „oddělené“ části rozhovoru na sebe prozradí největší přednosti nebo slabiny na hřišti, která věc toho druhého dokáže zaručeně naštvat nebo co by dělal, kdyby nehrál fotbal.


V dalším dvou rozhovoru se podíváme za jedním ze služebně nejstarších členů realizačního týmu – masérem
Jiřím Trenkwitzem – který ulevuje svalům fotbalistů Slavie už dvacátou sezonu! Ve Slavii jako takové navíc působí už od roku 1963! Přečíst si můžete i o talentovaném obránci juniorky Petru Kolaříkovi. Někdejší kapitán mládežnických reprezentací ČR nastoupil proti Táborsku po dlouhé pauze, zaviněné natržením svalu.

Ohlédneme se tradičně i za zápasy A-týmu proti Dukle a Spartě a v sekci historie se podíváme na dubnová jubilea spojená se Slavií – před 75 lety se narodil Bohumil Smolík, naopak přesně 65 let uplynulo od smrti legendárního trenéra Johna Maddena. Za odbočkami Odboru přátel Slavie se vypravíme tentokrát na Moravu.

V prodeji ve fanshopu, na stáncích i na tribunách

Poločas koupíte v den utkání se Slováckem (22. dubna 2013) ve fanshopu Slavie v Edenu, na označených stáncích s občerstvením v koridorech pod tribunami, u kolportérů označených vestou s nápisem „Slávistický Poločas“, kteří se budou pohybovat kolem stadionu, nebo na sekretariátu Fanklubu.

Kolportéři se budou pohybovat i přímo na tribunách během zápasu. Pokud si tak magazín nestihnete koupit před utkáním, dostane se v jeho průběhu přímo k vám. Cena magazínu je 20 Korun a výtěžek pomáhá podporovat slávistickou mládež.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články