V magazínu Poločas Jan Mikula či Škodova parádní trefa v derby | SK Slavia Praha
Více

V magazínu Poločas Jan Mikula či Škodova parádní trefa v derby

PRAHA - Slavia čeká na jaře na domácí vítězství a v sobotu ho bude chtít vybojovat nad Jihlavou. V magazínu Poločas najdete tradiční představení soupeře i jeho opor, ohlédnutí za derby nebo velký rozhovor s Janem Mikulou.
Tradiční velký rozhovor nabídne tentokrát Jana Mikulu, který sobotního soupeře sešívaných dobře zná. V dresu Jihlavy dokonce Slavii porazil. „Z našeho pohledu je to jasné. Chceme Jihlavu porazit, potřebujeme už konečně doma v Edenu vyhrát. Fanoušci by si to zasloužili, už tu na výhru čekají dlouho," říká k nadcházejícímu střetnutí.

I když nebyl nakonec vítězný, přesto to byl nejhezčí gól derby. V Poločase naleznete ohlédnutí za parádní trefou Milana Škody v derby číslo 283. K zápasu se Spartou se váže i infografika, v níž můžete v číslech porovnat výkony Milana Škody a Michala Švece, který měl mezi odehranými derby v dresu Slavie mezeru sedmi a půl let.

V magazínu jsou také fotografie z probíhající akce Týden s hráčem. Jak se dařilo za kasou Vukadinu Vukadinovičovi, Marku Kodrovi nebo Milanovi Černému?

Výlet do historie bude tentokrát s vůní dálek, Slavia ve starém Edenu v minulosti přivítala týmy z Brazílie nebo Guiney.

Mládežnické týmy čekaly o Velikonocích turnaje v zahraničí a možnost porovnat výkony s mezinárodní konkurencí. U17 například remizovala s o rok starším výběrem Tottenhamu, U13 si pak dokráčela až pro trofej.

Magazín Poločas koupíte na obvyklých místech - ve fanshopu, na pokladnách nebo od kolportérů u stadionu a na tribunách - za 20 Kč.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články