Před sobotním zápasem beseda s odbočkou OP ve Šternberku | SK Slavia Praha
Více

Před sobotním zápasem beseda s odbočkou OP ve Šternberku

PRAHA – Slavia na jaře přichystala pro fanoušky mimo Prahu zajímavou novinku. Před venkovním zápasem je na programu beseda se zástupci klubu v nejbližším okolí místa konání ligového utkání.
Stejně jako před zápasem v Jihlavě, kdy byli zástupci klubu na besedě v Třebíči, nebo v Mladé Boleslavi, to se zase slávisté sešli v Jičíně, i tuto sobotu je v plánu beseda s odbočkou Odboru přátel.

Organizaci si vzala na starost odbočka ze Šternberku, která je nedaleko od Olomouce. V sobotu se tak sejdou místní slávisté ve Sportovním klubu Véska v Dolanech (http://www.skveska.cz), v rámci jehož areálu budou ubytovaní i slávističtí fotbalisté před ligovým zápasem v Olomouci.

Besedy se za klub zúčastní generální ředitel David Trunda, sportovní ředitel Josef Jinoch, šéf mládežnické akademie Jiří Plíšek a pravděpodobně i vybraný hráč A-týmu, který nebude k dispozici pro utkání. Sezení bude probíhat od 13:00 do 15:00 a jsou na něj zváni všichni místní slávisté. Více informací dostanete od odbočky Odboru přátel ve Šternberku.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články