Vyjádření k přejmenování Edenu po Josefu Bicanovi | SK Slavia Praha
Více

Vyjádření k přejmenování Edenu po Josefu Bicanovi

PRAHA - Slavia v minulosti vyjádřila přání pojmenovat stadion Eden po svém legendárním kanonýrovi. Rádi bychom proto osvětlili aktuální situaci, která se kolem jména našeho legendárního střelce děje.
Na základě článku, který v sobotu vyšel v MF Dnes a v neděli byl publikován na stránkách iDnes, přinášíme doplnění ze strany SK Slavia Praha:

„Nesmírně si vážíme výkonů legendárního Pepiho Bicana v sešívaném dresu. Proto jsme místo příjmu z komerčního pojmenování arény v desítkách milionů korun uvažovali o budoucím čestném přejmenování na Stadion Pepiho Bicana. Současně jsme navrhli zřízení Nadace Pepiho Bicana, do které jsme byli připraveni vložit počáteční vklad ve výši 5 milionů. Panu Ivanu Bicanovi jsme nabídli možnost účasti ve správní radě Nadace. Nebyli jsme však připraveni uspokojit požadavky pana Bicana a odmítáme pojetí celé transakce jako prodej nebo obchod. Jednání již považujeme za ukončená a o tomto záměru dále již neuvažujeme.“

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články