B-dorost porazil mladé sparťany | SK Slavia Praha
Více

B-dorost porazil mladé sparťany

V předehrávce 21. kola České ligy dorostu porazili slávisté Spartu 2:1. D-dorost s letenskými remizoval 0:0.
Slavia „B“ dorost – Sparta „B“ dorost 2:1 (1:1), ČLSD, středa 16.4.2003
Branky Slavie: Číhař 2x
Sestava: Jakub Diviš – Petr Cipra, Michal Pleiner, David Vacek, Daniel Vilhelm – Jiří Novotný (90. Jan Kukač), Tomáš Dubský, Jakub Kračman, Michal Kočí (60. Kamil Makula) – Josef Marc, Jakub Číhař (88. Tomáš Brtna)
Vstup do utkání se nám nepovedl a po řetězci chyb na levé straně obrany jsme v 8. minutě prohrávali. Po obdrženém gólu jsme zvýšili bojovnost a v poslední minutě první půle dokázali po přihrávce Dubského a úniku Číhaře vyrovnat.
Ve druhém poločase kvalitního utkání nás několikrát podržel brankář Diviš. Rozhodující chvíle přišla v 70. minutě, kdy po akci Vilhelma a Novotného a prohození Dubského vstřelil Číhař rozhodující branku. Hráči si za svůj přístup vítězství zasloužili.

Slavia „D“ dorost – Sparta „D“ dorost 0:0, ČLMD, středa 16.4.2003
Sestava: Michal Puš – Miroslav Pecka (45. Martin Hladík), Michal Held, Marek Suchý, Ondřej Vrzal – Lukáš Dvořák (32. Radim Nečas), Jiří Valenta, Tomáš Proskočil (58. Tomáš Marc), Martin Kubec – Jakub Jírovský, Karel Zelinka
Sparta se představila jako velmi dobré a důrazné mužstvo. V prvním poločase se dostala do dvou vyložených příležitostí, při kterých nás podržel brankář Puš. Slavia si vytvářela šance jenom po standardních situacích. Remíza byla spravedlivým vyjádřením sil na hřišti.

-SV-

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články