Adam Petrouš: V Liberci se hrálo o šest bodů | SK Slavia Praha
Více

Adam Petrouš: V Liberci se hrálo o šest bodů

„Hrálo se o šest bodů, šlo hlavně o to, abychom uhájili svou pozici,“ prohlásil po remízovém zápasem v Liberci obránce Adam Petrouš. „Jde nám o Ligu mistrů. Musíme minimálně druhé místo udržet...
„Hrálo se o šest bodů, šlo hlavně o to, abychom uhájili svou pozici,“ prohlásil po remízovém zápasem v Liberci obránce Adam Petrouš. „Jde nám o Ligu mistrů. Musíme minimálně druhé místo udržet a zajistit si účast v předkole. Na podzim jsme doma Slovan porazili, takže máme lepší vzájemnou bilanci,“ připomíná, že po stažení osmibodového náskoku by Severočeši potřebovali ještě jeden bod.

Příležitostí ke gólům a nebezpečných situací před oběma brankami bylo v sobotu odpoledne dost, síť však nerozvlnil nikdo. „Přesto si myslím, že to byl oboustranně kvalitní duel. V první půli jsme měli šance my i soupeř, ve druhé to ale bylo z naší strany lepší,“ zopakoval pětadvacetiletý zadák pohled slávistických fotbalistů.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články