Slavia je dohodnutá s Libercem i na příchodu brankáře Koláře | SK Slavia Praha
Více

Slavia je dohodnutá s Libercem i na příchodu brankáře Koláře

PRAHA – Slavia je dohodnutá s Libercem také na příchodu brankáře Ondřeje Koláře. Ten by měl v neděli nejprve podstoupit zdravotní prohlídku, následně čeká klub jednání s hráčem a jeho agentem o smlouvě.
„S Libercem jsme na příchodu brankáře Ondřeje Koláře domluveni. Hráč ale musí ještě v neděli úspěšně absolvovat zdravotní prohlídku, po které budeme teprve s ním a agenturou Sport Invest, která hráče zastupuje, jednat o smlouvě. Věříme ale, že Ondrův příchod do Slavie je na dobré cestě,“ vysvětlil sportovní ředitel Jan Nezmar.

Ondřej Kolář se narodil 17. října 1994. Je odchovancem Slovanu Liberec, kde se brzy dostal do A-týmu. Tam se poznal i s naším současným gólmanem Přemyslem Kovářem. V lize debutoval na konci sezony 2013/2014 v utkání se Sigmou Olomouc, kdy fantastickým výkonem pomohl Liberci k remíze 1:1.

Kolář patřil i do kádru mládežnických reprezentací a zúčastnil se i Mistrovství svět hráčů do 17 let v Mexiku. Na podzim letošní sezony odchytal 13 zápasů, udržel šest čistých kont a například v utkání proti Slavii v Edenu byl vyhlášen nejlepším hráčem.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články