Výsledkový servis dorostu | SK Slavia Praha
Více

Výsledkový servis dorostu

- 20. kolo -, „A" a „C" dorostenci si své zápasy předehráli minulou středu.

Pardubice - Slavia „B“ dorost 1:0 (0:0), ČLSD, sobota 10.4.2004
Sestava Slavie: Michal Puš – Bohdan Subota, Michal Vávra, Vojtěch Marek (67. Josef Dvořák), Roman Švamberg – Jindřich Pavlů (54. Martin Prikner), Tomáš Proskočil, Michal Kočí, Tomáš Marc (54. Tomáš Jabloneský) – Tomáš Brtna, Karel
Zelinka (78. Radek Šulc) Nejlepší hráči: Puš, Brtna

Do Pardubic jsme odcestovali s cílem napravit zápas s Libercem, chtěli jsme zlepšit především gólovou efektivitu. O náročnosti duelu jsme věděli a připravovali se na ni.

Vstup do utkání nám nevyšel a brankář Puš musel hned ve 2. minutě řešit velkou příležitost Pardubic. My jsme reagovali o chvíli později. Po rohovém kopu jsme třikrát zakončovali v malém vápně, ale gólově se neprosadili. Do přestávky obě mužstva nevyužila několik možností, nerozhodný stav drželi hlavně gólmani.
Ve druhém poločase začali soupeři docházet síly a my jsme převzali otěže utkání. Bohužel jsme v 74. minutě chybovali v obraně a soupeř nás potrestal. K vyrovnání pak nevedl ani velký tlak v závěru střetnutí.

Pardubice – Slavia „D“ dorost 0:1 (0:0), ČLMD, sobota 10.4.2004
Branky Slavie: Kroupa
Sestava Slavie: Marek Boháč – Jan Sirový, Lukáš Brhlík, Petr Kobler, Adam Komárek – Lukáš Vácha, David Sobíšek (41. Lukáš Stuchl), Marcel Gecov, Jan Kovařík – Bořek Dočkal (68. Tomáš Necid), Tomáš Mašanský (60. Pavel Kroupa)

Po dvou porážkách jsme už potřebovali vyhrát, aby se mužstvo uklidnilo. Vítězství jsme dosáhli díky větší vůli.

V prvním poločase byla hra vyrovnaná a každé mužstvo si vytvořilo po jedné šanci. Možnosti ale ani jeden z týmů nevyužil.
Po přestávce jsme převzali iniciativu a snažili se utkání rozhodnout. Dlouho nám v tom bránil kvalitní soupeř a nerovný terén. Devět minut před koncem jsme se však nakonec radovali. Po centru Váchy si zpracoval míč Kroupa, přehodil brankáře soupeře a zajistil Slavii plný bodový zisk.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články