Juniorka remizovala s Čáslaví | SK Slavia Praha
Více

Juniorka remizovala s Čáslaví

PRAHA - V předehrávaném 33.kole ČFL remizovala slávistická juniorka doma s Čáslaví 1:1. Úvodní branku střetnutí dal v padesáté minutě Vladimír Bálek, hosté ale tři minuty před koncem srovnali díky hlavičce Tomáše Haniaka. Remíza znamená, že si slávisté udrželi vynikajicí jarní bilanci bez jediné porážky. Dalším soupeřem bude v neděli v Českých Budějovicích rezerva ligového týmu.
PRAHA - V předehrávaném 33.kole ČFL remizovala slávistická juniorka doma s Čáslaví 1:1. Úvodní branku střetnutí dal v padesáté minutě Vladimír Bálek, hosté ale tři minuty před koncem srovnali díky hlavičce Tomáše Haniaka. Remíza znamená, že si slávisté udrželi výbornou jarní bilanci bez jediné porážky.

V prvním poločase mnoho brankových příležitostí k vidění nebylo. Branku hostů dvakrát ohrozil z trestných kopů Kratochvíl, v šesté minutě mířil jen těsně nad, ve třinácté si s jeho střelou nadvakrát poradil brankář Šeda. V deváté minutě zachránil Slavii obránce Mejzlík, který vykopl z brankové čáry střelu Truksy.

V úvodu druhého dějství měli slávisté více ze hry a získali několik rohových kopů. Mírná převaha vyvrcholila brankou v padesáté minutě, kdy po přihrávce Kotrby vyslal na branku nepříliš vydařenou střelu Chleboun, v pokutovém území stojící Bálek míč však se štěstím nasměroval do sítě. Čáslav byla blízko vyrovnání v šedesáté minutě, kdy Gogh vyslal za obranu Truksu, který postupoval sám na Samoela. Slávistický brankář ale jeho střelu levou nohou výborně vyrazil. Hosté však nakonec vyrovnali, tři minuty před koncem hlavičkoval po rohovém kopu u bližší tyče Haniak.

"Samozřejmě, že jsme trochu zklamaní, dostali jsme branku těsně před koncem. Na druhou stranu si ani jeden tým nevypracoval mnoho jasných příležitostí. S jarní bilancí jsme sice spokojení, ale s dnešním výsledkem vzhledem k průběhu utkání už tolik ne," řekl po zápase asistent trenéra Luboš Kozel.

Slavia B - Čáslav 1:1 (0:0)
Branky: 50. Bálek - 87. Haniak
Sestava Slavie: Samoel - Kratochvíl, Chleboun, Studík, Mejzlík - Kotrba, Vondráček, Dubský (61. Martin Zachariáš), Borovský (78.Bauer) - Robin Dejmek (90. Jirásek) , Bálek
ŽK: Mejzlík, Studík
Diváci: 110

Příští zápas sehraje juniorka v neděli na hřišti béčka Českých Budějovic.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články