Slavia utrpěla v Ostravě debakl | SK Slavia Praha
Více

Slavia utrpěla v Ostravě debakl

OSTRAVA – Slavia prožila hodně hořké loučení s Pohárem ČMFS. V Ostravě dostala ve čtvrtfinále od úřadujícího ligového mistra „bůra“. Slávisté, kteří nastoupili v kombinované sestavě a bez zraněného Karla Pitáka, předvedli mdlý výkon a pro Baník nebyli bohužel vážným soupeřem. Skóre otevřel Maroš Klimpl, ještě do poločasu přidal další branku Petr Cigánek...
OSTRAVA – Slavia prožila hodně hořké loučení s Pohárem ČMFS. V Ostravě dostala ve čtvrtfinále od úřadujícího ligového mistra „bůra“. Slávisté, kteří nastoupili v kombinované sestavě a bez zraněného Karla Pitáka, předvedli mdlý výkon a pro Baník nebyli bohužel vážným soupeřem. Skóre otevřel Maroš Klimpl, ještě do poločasu přidal další branku Petr Cigánek. Po přestávce zasadili červenobílým dva bleskové údery František Metelka a David Bystroň a bylo rozhodnuto. Za hosty jen snížil Pavel Fořt, konečné slovo měl však domácí Lukáš Magera, který proměnil penaltu za faul Radka Bejbla.

„Hrálo akorát jedno mužstvo. Baníku jsme hru velmi usnadnili, protože u našich fotbalistů chybělo jakékoliv nasazení,“ řekl na úvod trenér Karel Jarolím. „Chtěli jsme co nejdéle držet stav 0:0 a pak nasadit útočnější typy, které by mohly utkání rozhodnout. Tenhle záměr nám ale vůbec nevyšel, když už jsme po deseti minutách prohrávali po gólu úplně osamoceného Klimpla,“ pokračoval kouč. „Doufám, že výsledek s hráči zatřepe a uvědomí si, že tohle není hodno Slavie,“ dodal Jarolím.

Zkušený trenér soupeře Jozef Jarabinský byl samozřejmě spokojený. „Za Slavii nastoupilo osm defenzivních hráčů, proto jsem očekával hustý presink a problémy ve středu hřiště. Jsem rád, že jsme brzy vstřelili dva góly a soupeři hru narušili. Těší mě také, že zápas uspokojil i diváky,“ uvedl Jarabinský.

Utkání jsme sledovali on-line
Ohlasy slávistů
Fotografie (12)

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články