Výsledkový servis dorostu | SK Slavia Praha
Více

Výsledkový servis dorostu

Slavia „A“ dor. – FK Teplice 2:1 (0:1), ČPP liga SD, středa 20.4.2005
Branky Slavie: Eliáš, Šmíd
Sestava Slavie: Jakub Diviš – Michal Parys, Marek Suchý, Michal Šmíd, Roman Švamberg – Michal Held, Pavel Eliáš, Michal Kočí (72. Jakub Vagrčka), Tomáš Jablonský – Karel Zelinka (85. Martin Kubec), Martin Prikner (46. Ondřej Vrzal)

Úvod utkání byl z naší strany rozháraný a do tempa jsme se dostávali pomalu. Hráči byli dost nervózní, chyběla jim lehkost a vázla kombinační hra. Na to jsme doplatili ve 20. minutě, kdy se po chybě naší obrany ujal protivník jednogólového vedení.
Paradoxně nám obdržený gól pomohl a ve druhé půli jsme už na hřišti jasně dominovali. V 67. minutě po krásné akci nejdříve vyrovnal Eliáš. V 80. minutě se pak po centru Helda ze standardní situace prosadil v šestnáctce Šmíd a rozhodl o našem vítězství. Další vyložené šance jsme nevyužili. Díky jasné převaze ve druhé půli jsou tři body naprosto zasloužené.

FK Mladá Boleslav „B“ – Slavia „B“ dor. 1:4 (1:0), ČLSD, sobota 23.4.05
Branky Slavie: Valenta, Černý, Vrzal, Jablonský
Sestava Slavie: Michal Puš – Lukáš Kindel, Vojtěch Marek, Radek Dejmek, Miroslav Pecka – Zdeněk Zahálka (52. Milan Černý), Jiří Valenta, Tomáš Proskočil, Martin Novák (60. Tomáš Jablonský) – Lukáš Dvořák (89. Jakub Jirovský), Ondřej Vrzal (86. Jakub Vagrčka)
Nejlepší hráči: Černý, Jablonský

Předchozí vítězné utkání s Kladnem jsme potřebovali potvrdit třemi body v Mladé Boleslavi. Zápas se uskutečnil na umělé trávě, na kterou jsme se velmi špatně adaptovali. Domácí hráli v úvodu velice důrazně a v 18. minutě otevřeli skóre. Vedení Boleslavi mohlo být i výraznější, ale z pokutového kopu se soupeři zvýšit nepodařilo.
Do druhé půle jsme šli s odhodláním otočit zápas, a to se dokonale podařilo. Hráči však museli čekat trpělivě až do 70. minuty, kdy po faulu na Černého vyrovnal z přímého kopu Valenta. Minutu poté prostrčil Valenta míč právě Černému a ten poslal Slavii poprvé do vedení. V poslední desetiminutovce jsme pak upravili až na konečných 4:1. Po pasu střídajícího žolíka Černého se trefil Vrzal a senzační obrat dovršil Jablonský.

Slavia „C“ dor. – FK Teplice 2:1 (0:0), ČPP liga MD, středa 20.4.2005
Branky Slavie: Necid, Kovařík
Sestava Slavie: Michal Toma – Lukáš Vácha, Lukáš Brhlík (65. Jiří Petrovič), Petr Kobler, David Sobíšek – Štěpán Šimeček (80.+3. Michal Uhlíř), Marcel Gecov, Bořek Dočkal (73. Pavel Kroupa), Jan Kovařík – Tomáš Necid, Tomáš Pekhart (60. Milan Vukovič)
Nejlepší hráči : Šimeček, Gecov, Kovařík, Necid

Těžké utkání jsme rozhodli až v nastaveném čase. V prvním poločase jsme nehráli svou hru, nepodrželi míč a tlačili se zbytečně moc středem. Soupeř měl aktivní hru založenou na napadání a dobrém střídání rytmu a těžiště. Ve druhém poločase po důrazné domluvě od trenérů začali hráči využívat křídelní prostory, zjednodušili hru a vyhrávali hlavičkové souboje. Vytvořili jsme si více brankových příležitostí a vybojovali nejcennější vítězství, když jsme obrátili nepříznivý vývoj.
V 58. minutě po dlouhém míči a prodloužené hlavičce za obranu otevřel soupeř skóre zásluhou útočníka, jenž trefil z hranice pokutového území z voleje „šajtlí“ levou šibenici 0:1. V 61. minutě po obejití obránce a průniku zleva nacentroval Kovařík prudce na zadní tyč mezi Vukoviče a Necida, který odstoupil na odražený míč a střelou pod břevno vyrovnal – 1:1. Ve druhé minutě nastaveného času zachytil Vácha soupeřovu přihrávku, kolmým pasem našel Gecova, který přihrál doprava Kroupovi. Míč po jeho centru usměrnil hlavou „koníčkem“ do sítě Kovařík a zajistil Slavii vítězství – 2:1.

FK Mladá Boleslav „D“ – Slavia „D“ dor. 1:6 (0:4), ČLMD, sobota 23.4.05
Branky Slavie: 2 Kučera, Koch, Vnouček, Smělý, Vopěnka
Sestava Slavie: Martin Berkovec – Martin Dostál, Petr Vopěnka, Tomáš Němec, Lukáš Brandejs – Ondřej Koch (70. Petr Hošek), Jan Neuberg, Jakub Kučera, Martin Vnouček – David Smělý, Huari Bambur

V Mladé Boleslavi jsme nastoupili na umělé trávě, a to nám vyhovovalo. Míč nám neskákal a domácí neměli od začátku šanci s námi uspět. Branky padaly po pěkných akcích a až naše uspokojení ke konci zápasu dovolilo domácím zaznamenat alespoň čestný úspěch.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články