Starší žáci ve Francii stříbrní | SK Slavia Praha
Více

Starší žáci ve Francii stříbrní

O Velikonocích se slávističtí starší žáci (ročník 1992) zúčastnili turnaje ve francouzkém Armentieres. Mezi dvaceti kluby z Francie, Belgie, Anglie, Ruska, Bulharska, Rakouska a České republiky se mladí fotbalisté rozhodně neztratili. Do finále se probojovali bez jediné obdržené branky, v sedmi zápasech včetně finále dosáhli skóre 12:1.

Boj o zlatou medaili nakonec prohráli až na pokutové kopy, když belgický Beveren dokázal vyrovnatna 1:1 až minutu před koncem řádné hrací doby. Prohra v penaltové loterii nemohla zkazit radost z úspěšného vystoupení.

Konečné pořadí prvních čtyř týmů:
1. BEVEREN (B)
2. SLAVIA
3. EVRY (F)
4. MONS (B)


Slavia hrála v tomto složení:
Maha, Doležel, Smolík, Šimkovský, Ševčík, Náhlovský, Petrák, Tusjak, Hofman, Šebek, Hejret, Veselý, Smolák, Pařízek, Wurm
Trenér: Pavel Vyhnal
Vedoucí: Pavel Šimkovský
Lékař: Miroslav Hock

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články