Béčko remizovalo s Bohemians 1905 | SK Slavia Praha
Více

Béčko remizovalo s Bohemians 1905

PRAHA - Před 1332 diváky na pražském Strahově remizovala naše juniorka v derby s Bohemians 1905 0:0. Největší šanci měli slávisté v druhém poločase, kdy nastřelili břevno.
PRAHA - Před 1332 diváky na pražském Strahově remizovala naše juniorka v derby s Bohemians 1905 0:0. Největší šanci měli slávisté v druhém poločase, kdy Lukáš Nachtman nastřelil břevno a tyč.

První poločas se odehrával ve velké většině ve středu hrací plochy, ani jeden z týmů se do šancí nedostával. Nejblíže brance byli po hodině hry domácí hráči. Největší gólová příležitost se naskytla Slavii v 66. minutě. Held zahrál rohový kop z pravé strany, míč před bránou našel Nachtmana, jeho pokus gólman Charvát vytáhl na břevno. Od břevna se míč odrazil znovu k Nachtmanovi, který dovršil svoji smůlu a tentokrát zamířil do tyčky, a pak už jen hostující obránce odkopnul balón do zámezí. Za Bohemians 1905 byl v několika nebezpečných akcích Slezák, jednou mu ji výborně zneškodnil vyběhnuvší gólman Diviš. Utkání tak skončilo spravedlivou remízou.

„V první půli jsme asi nastoupili s respektem k soupeři, hlavně směrem dopředu jsme nebyli tak nebezpeční. Musím ale pochválit celé mužstvo za defenzívu, protože nepustili soupeře do šance, což je vzhledem ke kvalitě, kterou Bohemka má, pro náš tým velice dobré hodnocení," hodnotil utkání trenér Luboš Kozel.

"Druhou půli jsme se v ofenzívě zlepšili, ale z pohledu celého utkání je remíza zasloužená. Neviděli jsme šance ze hry, vytvářely se jen po standardních situacích,“ dodal kouč. „Hřiště větších rozměrů je pro nás určitě trochu nezvyklé, ale ještě méně jsme zvyklí na velký stadión a atmosféru, kterou plno hráčů nezná,“ uzavřel Kozel.

Slavia B – Bohemians 1905 0:0

Slavia: Diviš – Bauer, Aračič, Šmíd, Nachtman – Borovský (59. T. Dubský), Eliáš (88. Bayer), Gecov, Held – Pekhart, Černý

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články