Skácel: Opavu nepodceníme | SK Slavia Praha
Více

Skácel: Opavu nepodceníme

Slavia jede v neděli do Opavy. Naši hráči si chtějí spravit chuť po nevydařeném duelu s Libercem a rádi by odvezli tři body. „Musíme za každou cenu vyhrát a navázat na výkony, které jsme předváděli předtím. Před důležitým pohárem s Ostravou se chceme dobře připravit,“ říká záložník Rudolf Skácel.

Soupeř je beznadějně poslední, Skácel však lehkovážný přístup odmítá. „Ať hrajeme se Spartou nebo Opavou, pokaždé chceme vyhrát. Dáme do toho všechno, k podcenění nedojde,“ zdůrazňuje náš středopolař, který ve středu nastoupil ve Švýcarsku za reprezentační jednadvacítku a vychutnal si vítězství 3:0. „Poslední dobou se mi moc nedařilo, jsem za tu šanci hrozně rád. Jenom mi to prospělo, psychicky jsme si odpočinul. Doufám, že se zase dostanu do pohody,“ uzavírá.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články